21.06.2023
Redakce

Permice se vrátily do prodeje i s nově uvolněnými místy

V úterý 27. června ve 12:00 se opětovně spustil prodej permanentních vstupenek na sezonu 2023/24. Do prodeje jdou nově i uvolněná místa po permanentkářích z minulé sezony, kteří nevyužili své rezervace. Pouze do 30. června získají fanoušci při nákupu permice jako dárek vědomostní hru Desítka s motivy Dynama. Každý držitel nové sezonní vstupenky získá slevu na klubový merch, rezervaci svého místa a slevu na vstupenky na Ligu mistrů a v neposlední řadě přednostní nákup lístků na play off.

V neděli 25. června skončila rezervace míst pro majitele permanentních vstupenek z minulé sezony, během které Dynamo překonalo klubový rekord v počtu prodaných permanentek. Nyní byl prodej permic znovu zahájen, v systému jsou k dispozici nová místa uvolněná po nevyužitých rezervacích. Permanentky si můžete zakoupit online ZDE, případně na pokladnách enteria areny. Jejich otevírací dobu naleznete ZDE.

Už jen do 30. června mají fanoušci možnost při nákupu permice získat populární vědomostní hru Desítka v limitované edici s motivy Dynama. Hru si v rámci "Desítka Challenge" vyzkoušeli také samotní hráči. Vítězem se nakonec stal legendární Vladimír Martinec. Všechny díly včetně toho finálového můžete sledovat na našem YouTube kanále.


Benefitů se ovšem bez ohledu na datum zakoupení vstupenky dočkají všichni permanentkáři:

  • Každý držitel celosezónní vstupenky při nákupu ve fanshopu Dynama obdrží 10% slevu na klubové zboží. Výjimku tvoří pouze speciální předměty, které má provozovatel fanshopů v komisním prodeji (kniha Dynamo Bez frází, film Navždy za Dynamo, Magazín Dynamo, Poštovní arch známek Dynamo 100 a speciální předměty od Got Authentic). Sleva pro permanentkáře se nesčítá se se slevou z Dynamo karty.
  • 20% slevu permanentkáři obdrží také při nákupu vstupenek na utkání Dynama v hokejové Lize mistrů. Uplatnit ji bude možné po zadání speciálního identifikačního kódu, a to vždy v rámci jedné vstupenky u každého utkání Ligy mistrů.
  • Každý majitel permanentní vstupenky získá automaticky předkupní právo na své místo pro zápasy play off. Jedinou zárukou, jak se dostat na utkání Dynama v rámci vyřazovací fáze, je tedy zakoupení permanentky.

Předkupní právo na play off

Všechna domácí utkání Dynama v play off 2023 byla beznadějně vyprodaná. Vstupenky na sedmý zápas semifinále z online prodejního systému zmizely dokonce za 9 minut. Možná nejcennějším bonusem při zakoupení permanentky tak může být garance nákupu vstupenky na play off. Každý permanentkář totiž může po omezenou dobu využít rezervaci na své místo k nákupu vstupenky na daný zápas play off. Jedině s permanentní vstupenkou tak máte stoprocentní jistotu, že se na zápasy play off podíváte.

Prodej permanentních vstupenek na následující ročník Tipsport extraligy ledního hokeje bude zakončen 31. 7. ve 23:59.

Prodej permanentních vstupenek na fakturu

Koupit permici na fakturu lze v našem prodejním on-line systému ZDE. V košíku zvolíte způsob úhrady "Platba převodem/fakturou", vyberete si vystavení dokladu na "Doklad na firmu/fyzickou osobu". Následně vám přijde zálohová faktura a po jejím zaplacení přijde běžná faktura s vouchery na permanentní vstupenky.

Ceny permanentek pro sezonu 2023/2024

NÁZEV

CENA PERMANENTKY

Kategorie A (zelená)

11 500 Kč

Kategorie B (žlutá)

9 200 Kč

Kategorie C (červená)

6 000 Kč

Kategorie D (modrá)

5 100 Kč

Kategorie omezená (fialová)

4 100 Kč

Stání (šedá)

4 100 Kč

Rozmístění sektorů v enteria areně

Rozmístění sektorů v aréně

Otevírací doba pokladen enteria areny

Mimo otevíracích dob pokladen haly si můžete permanentní vstupenky zakoupit rovněž on-line ZDE.

Červen

DEN

OTEVÍRACÍ DOBA

POZNÁMKA

Pondělí

9.00–12.00 hodin

Úterý

12.00–17.00 hodin

Středa

12.00–17.00 hodin

Čtvrtek

12.00–17.00 hodin

25. 6. 23:59 KONEC REZERVACÍ

Pátek

9.00–12.00 hodin

30. 6. POSLEDNÍ MOŽNOST ZÍSKAT HRU DESÍTKA

26. června

ZAVŘENO

Červenec

DEN

OTEVÍRACÍ DOBA

POZNÁMKA

Pondělí

9.00–12.00 hodin

Úterý

12.00–17.00 hodin

Středa

12.00–17.00 hodin

31. 7. 23:59 UKONČENÍ PRODEJE

5. a. 6. července

ZAVŘENO