02.07.2021
Redakce

Patrik Poulíček prodloužil smlouvu s Dynamem o další 2 roky

Útočník Patrik Poulíček loni prožil svůj bodově nejvydařenější extraligový ročník, když osmadvacetiletý rodák z Havlíčkova Brodu nastřílel 17 branek. Nyní prodloužil svoji dosavadní smlouvu s Dynamem o další dva roky, a to do konce sezony 2023/2024.

Patrik Poulíček debutoval v pardubickém dresu v extralize v sezoně 2013/2014. Od sezony 2017/2018 je pak stabilním členem sestavy Dynama a každým rokem stoupal v týmové hierarchii. V ročníku 2019/2020 nosil na dresu „A“ značící asistenta kapitána.

„Patrik je příkladem hokejisty, který se díky své píli vypracoval v základní stavební kámen naší sestavy. Je typem hráče, který svým přístupem a morálními vlastnostmi strhává ostatní k lepším výkonům a za to mu patří obrovský dík a celá naše organizace je ráda, že takového hráče bude mít ve svých řadách další roky,“ uvedl sportovní ředitel Dynama Pardubice Dušan Salfický.

Pracovitý forvard v uplynulé sezoně překonal milník 250 zápasů v české nejvyšší soutěži. V základní části byl navíc nejlepší v extralize v počtu vyhraných vhazování.

„Byl jsem potěšen zájmem klubu o prodloužení smlouvy. Jsem rád, že jsem v uplynulé sezoně svými výkony přesvědčil vedení, které mi nabídlo prodloužení smlouvy a můžu pokračovat ve svém domovském klubu. Sezóna se mi po stránce osobních výkonů povedla, splnil jsem své osobní cíle, na které chci v nadcházejí sezoně navázat, posunout je a tak pomoci týmu k vyšším cílům, ke kterým všichni směřujeme své myšlenky,“ řekl k podpisu nové smlouvy Patrik Poulíček.