08.10.2023
Redakce

PREVIEW: Zlomí béčko šňůru proher?

Chance liga pokračuje! Už v pondělí 9.10. se béčko Dynama představí v Pelhřimově, kde hraje své domácí zápasy Jihlava. Šestý celek tabulky prohrál tři ze čtyř posledních zápasů. Podaří se pardubickému B týmu uštědřit Dukle další porážku? Utkání startuje v 17:30.

Dynamo B má za sebou další těsnou porážku. Ačkoli proti Přerovu v první i druhé třetině vedlo, zápas do vítězného konce dotáhnout nedokázalo. První třetina byla z naší strany povedená. Měli jsme dobrý pohyb a odehráli jsme to podle představ. Druhá část byla rozházená se spoustou vyloučení a oslabení, ale ustáli jsme to a pořád jsme byli o gól napřed," řekl po utkání hlavní trenér Richard Král.

Přerov otočil skóre na začátku třetí části. V její polovině pak dokázal dokonce odskočit na rozdíl dvou branek. Michal Pochobradský následně snížil, tíženého vyrovnání se však B tým nedočkal. „Bohužel jsme dostali dvě laciné slepené branky a soupeř se dostal na koně. Potom už to od nás bylo těžší. Bojovali jsme až do konce, snížili jsme na 3:4. Když jsme ale byli v tlaku a snažili se vyrovnat, přišlo zase zbytečné vyloučení. Se zápasem už se nám pak nepodařilo nic udělat," dodal Král.

Nyní míří béčko k druhému venkovnímu zápasu v řadě. Jihlavu vyzve v Pelhřimově, kde vysočanský klub hraje své domácí zápasy.

Jihlava je v tabulce Chance ligy na šestém místě, když si z devíti zápasů odnesla šestnáct bodů. Naposledy však padla 2:6 s Porubou. Podaří proti Jihlavě bodovat také Dynamu B a přetrhnout tak šňůru čtyř proher v řadě? Sobotní utkání startuje v 17:30.