12.01.2024
Redakce

PREVIEW: Vyzraje béčko na Znojmo?

Najede béčko na vítěznou vlnu? Po šesti porážkách v řadě touží svěřenci Tomáše Jirků opět zažít vítěznou radost. Podaří se jim to na ledě Znojma? Utkání startuje už v sobotu 13.1. od 17:30.

„Hodnotí se to velice těžko. Přijel kvalitní soupeř, ale věděli jsme, že se mu nedaří, Zlín je v první lize pojem. Myslím si, že jsme nebyli horší. Bohužel jsme inkasovali dva góly, jeden hlavou, druhý holení," hodnotil další porážku béčka asistent trenéra Jan Starý.

Jeho tým v posledním utkání nestačil na Zlín, kterému na domácím ledě podlehl 1:2. Jedinou branku béčka vstřelil Daniel Herčík, který v posledních čtyřech zápasech zapsal čtyři branky.

Pro Dynamo B šlo už o šestou porážku v řadě. Z výhry se naposledy pardubická rezerva radovala 20. prosince.

„Nesmíme pouštět hráče do předbrankového prostoru, nesmíme tam pouštět tolik kotoučů, musíme více blokovat střely. Musí to být na hranici obětování, protože hrajeme o každý bodík, je závěr sezony a nemůžeme si nechávat utíkat zápasy takovýmito brankami a takovýmito situacemi, které soupeři darujeme. Musíme znovu sednout k videu, vyříkat si to, kde jsme udělali chyby, co jsme udělali dobře. Navázat na věci, které jsme udělali dobře, a ve Znojmě bezpodmínečně vyhrát za tři body,“ velí Starý.

Znojmo je v tabulce na předposledním třináctém místě. Z posledních třech zápasů však vždy odcházelo vítězně. Postupně si poradilo se Slavií, vedoucí Porubou a také druhým Vsetínem.

Dokáže béčko přerušit znojemskou sérii výher a naopak nastartovat tu svoji? Utkání začíná v sobotu 13. ledna od 17:30.