15.02.2024
Redakce

PREVIEW: Posledních 5 zápasů Chance ligy! Béčko čeká Přerov

Už pouze pět zápasů zbývá do konce základní části Chance ligy. Dynamo B se po dvojzápase s nejlepšími týmy tabulky představí na domácím ledě proti Přerovu. Dokáží se svěřenci Tomáše Jirků opět přiblížit desátému místu, zaručujícímu pozici v play off druhé nejvyšší soutěže? Zápas začíná v 18:00.

Béčko se po výhře nad druhým Vsetínem a těsnou porážkou proti první Porubě představí opět na domácím ledě. Proti rezervnímu týmu Dynama se postaví osmý Přerov. Tým trenéra Tomáše Jirků bude chtít navázat na dobré výkony proti celkům z čela tabulky.

„Jsme zklamaní, protože jsme sem jeli pro body. Samozřejmě s obrovským respektem k soupeři. Jenže my jsme v situaci, kdy potřebujeme každý bod a s takovým nastavením jsme přijeli. Ale udělali jsme spoustu chyb v obraně a Poruba se tak dostávala do přečíslení, která využívala. Ve třetí třetině se nám povedlo snížit na rozdíl jednoho gólu, ale pořád nám chyběl tlak do branky a práce na masce. Protože když jsme Dolejšovi clonili, tak jsme skórovali. V závěru zápasu jsme věřili, že bychom mohli zopakovat obrat jako ve Vsetíně. Bohužel jsme si tu šanci sami vzali pětiminutovým vyloučením a domácí si to zkušeně pohlídali," říkal po posledním zápase s Porubou trenér béčka.

Proti Přerovu tak bude Dynamo B bojovat o přiblížení se desátému místu v tabulce, které zaručuje postup do předkola play off. Na to momentálně ztrácí čtyři body. Do konce základní částí zbývá pět zápasů, dokáže se béčko dostat do vyřazovacích bojů?

Utkání proti osmému Přerovu, který nezvládl svůj poslední zápas na ledě Litoměřic, startuje na chrudimském Zimním stadionu už v sobotu 17. února od 18:00.