27.02.2024
Redakce

PREVIEW: Dynamo B čeká klíčový zápas, v Chrudimi přivítá Znojmo

Béčko sehraje poslední domácí zápas základní části Chance ligy, a možná vůbec ten nejdůležitější. Do Chrudimi přijede Znojmo a pardubičtí hokejisté musí v zápase bodovat, aby měli jistotu prvoligové účasti i v příští sezoně. Důležité utkání začíná na zimním stadionu v Chrudimi ve středu 28. února od 18 hodin, přijďte podpořit Dynamo B!

Dynamo B je součástí vyrovnané skupiny na 10. – 14. místě tabulky. Momentálně je pardubická rezerva na 12. místě se ziskem 62 bodů. Na příčku zajišťující postup do předkola play off ztrácí 5 bodů. Naopak pětibodový náskok má dvě kola před koncem na poslední tým tabulky, který sestoupí do 2. ligy. Na posledním místě je právě Znojmo, příští soupeř Dynama B a utkání tak bude velmi důležité.

Béčko v posledním zápase nestačilo na Zlín. Na jeho ledě sice v polovině zápasu snižoval na rozdíl jedné branky Ondřej Rohlík, ale Berani si už těsné vedení pohlídali.

Znojemští Orli naopak v posledním zápase zvítězili. Na domácím ledě dokázali porazit silný Vsetín poměrem 6:3.

Ve vzájemných zápasech je v letošní sezoně úspěšnější Dynamo, které zvítězilo ve Znojmě 2:1 v prodloužení a následně 3:0 na domácím ledě. Druhý zápas na stadionu soupeře byl úspěšnější pro Orly, kteří vyhráli těsně 3:2.

Klíčový zápas sezony začíná na zimním stadionu v Chrudimi ve středu 28. února od 18 hodin. Přijďte podpořit béčko v důležitém utkání! Vstupenky jsou v prodeji ONLINE ZDE.