13.11.2023
Redakce

PREVIEW: Béčko v Chrudimi přivítá Vsetín

První zápas pod novým hlavním trenérem Tomášem Jirků odehrají hráči pardubického B-týmu v pondělí 13. listopadu od 18 hodin v Chrudimi. Jejich soupeřem bude jeden z favoritů soutěže – VHK Robe Vsetín.

Hlavní trenér Tomáš Jirků převzal tým minulý týden. Nyní jej čeká první zápas coby hlavního kouče pardubického týmu v Chance lize.

Hráči rezervy jsou v poslední době v dobré formě. V posledních 7 zápasech prohráli pouze dvakrát, jednou z toho až po nájezdech. Dobré výsledky se také promítly v tabulce, Dynamo B je momentálně na desátém místě. Střed tabulky je velmi vyrovnaný, na šestý Prostějov totiž rezerva ztrácí pouhých 5 bodů.

Poslední zápas odehrál B-tým na začátku reprezentační pauzy, kdy dohrával první kolo v Prostějově. Pardubičtí zápas zvládli skvěle a zvítězili 6:3.

V prvním zápase po repre pauze se Dynamo B utká se Vsetínem. Jednomu z favoritů na vítězství v celé soutěži se zatím daří výborně. V dosavadních 19 zápasech Vsetín prohrál pouze pětkrát a v tabulce je se 40 body na druhém místě.

Tabulce statistik valašského týmu zatím vládnou Erik Hrňa a Luboš Rob, oba mají shodně 16 kanadských bodů.

Dynamo B dokázalo Vsetín v prvním vzájemném utkání potrápit, když Na Lapači prohrálo těsně 1:2. Nyní bude chtít svému soupeři porážku oplatit a potvrdit formu z posledních zápasů.

Zápas na zimním stadionu v Chrudimi začíná v pondělí 13. listopadu od 18 hodin. Vstupenky jsou v prodeji ZDE.