30.01.2024
Redakce

PREVIEW: Béčko opět doma!

Poslední domácí zápas před reprezentační přestávkou! Dynamo B přivítá na chrudimském Zimním stadionu silné Litoměřice, které v tabulce Chance ligy okupují šestou příčku. Dokáže béčko prodloužit sérii pěti zápasů v řadě, ve kterých dokázalo bodovat? Utkání startuje ve středu 31. ledna od 18:00.

Béčko v posledním zápase dokázalo bodovat už popáté v řadě a drží tak krok s konkurenty v okolních místech tabulky. Naposledy si svěřenci trenérů Tomáše Jirků a Jana Starého poradili s Kolínem, který na jeho domácím ledě porazili 4:1.

O osudu utkání se rozhodovalo až ve třetí třetinu, kterou Dynamo B naprosto ovládlo. Už ve 41. minutě poslal béčko do vedení Jan Zdráhal, na kterého v poslední dvacetiminutovce navázali ještě Karel Nedbal a Dominik Hrníčko. Kromě nich se v zápase prosadil také Michal Hrádek.

,,Musím říct, že jsme začali utkání dobře vstřelenou brankou, pak nevím, co se s námi stalo a začali jsme vymýšlet, začaly tam být ztráty. O ten vyrovnávací gól jsme si koledovali. Jsem rád, že nám pomohla přesilovka, i když to byl takový, nechci říct přehnaný signál, ale jsme rádi za to, že to v té přesilovce spadlo," říkal k zápasu Jan Starý.

Už ve středu 31. ledna se B tým představí opět na domácím ledě. Do Chrudimi zavítají Litoměřice.

Těm se nepovedly poslední dva zápasy, ze kterých získali pouze jeden bod. Po porážce 2:5 se Vsetínem si litoměřičtí hokejisté odvezli alespoň bod z Trebíče, kde padli 2:3 po prodloužení.

Uštědří Dynamo B šestému týmu tabulky třetí porážku v řadě? Utkání startuje v 18:00.