03.10.2023
Redakce

PREVIEW: Béčko opět doma!

Béčko se vrací zpět na domácí led. S cílem odčinit prohry proti Slavii a Vsetínu vyzvou svěřenci trenéra Richarda Krále už ve středu 4.10. od 18:00 silnou Porubu, která je v tabulce Chance ligy na druhém místě. Dokáže Dynamo B překvapit jednoho z favoritů ligy a po dvou zápasech znovu bodovat?

Dobrý výkon, avšak nula bodů. Tak by se dalo shrnout poslední utkání pardubického B týmu. Ten se na ledě Vsetína dostal v první třetině do vedení, domácí však dokázali v na branky chudém utkání skóre v následujících dvou třetinách otočit. Vyrovnání nejprve obstaral Ondřej Smetana a vítěznou branku vstřelil ve 45. minutě Robin Staněk.

„Myslím si, že to byl pěkný hokej ve výborné kulise. Vsetín má samozřejmě skvělý tým, těžko se odsud budou vozit body. My jsme po nich sice sahali, jenže kvalita byla o fous lepší na straně domácích," hodnotil prohru 1:2 hlavní trenér B týmu Richard Král.

Vsetín se po vydřené výhře dostal do čela tabulky Chance ligy, ze kterého odsunul Porubu, tedy dalšího soupeře pardubického B týmu.

„Určitě nemohu klukům vytknout nasazení nebo obětavost. Podařilo se nám ustát šest přesilovek a tu sedmou jsme bohužel neubránili, ale jinak, bych řekl, že jsme předvedli dobrý výkon. Jediné, co bychom potřebovali, je větší přínos od našich zkušenějších hráčů, který nám zatím chybí,“ pokračoval Král.

Právě nasazení a obětavost by mohly být klíčem k zisku dalších bodů. V cestě bude stát Poruba, která z dosavadních sedmi zápasů odcházela hned šestkrát vítězně. První prohru si ostravský klub připsal teprve v posledním odehraném zápase, kdy padl na domácím ledě s Přerovem, který si odvezl dva body za vítězství 2:1 po samostatných nájezdech.

Utkání B týmu proti jednomu z favoritů ligy startuje na chrudimském Zimním stadionu už ve středu 4.10. od 18:00.

Prodej vstupenek na domácí utkání HC Dynamo Pardubice B probíhá v ONLINE SYSTÉMU ZDE. Prodej bude probíhat také na pokladnách ZS v Chrudimi, a to vždy v den utkání, prodej bude začínat hodinu před začátkem zápasu.