15.09.2023
Redakce

PREVIEW: Béčko odehraje proti Třebíči první domácí ligový zápas

Dynamo B čeká první domácí zápas v nové sezoně Chance ligy. Na chrudimském zimním stadionu rezerva v sobotu 16. září od 18 hodin přivítá Třebíč, se kterou se dvakrát utkala také v přípravě. Ve středu B-tým zahajoval sezonu v Prostějově, ale zápas se kvůli technickým problémům nedohrál.

Béčko ve středu chtělo vstoupit do sezony vítězně a navázat tak na úspěšnou přípravu, ve které vyhrálo 6 ze 7 zápasů. První kolo Chance ligy v Prostějově ale body nepřineslo ani jednomu z týmů. Po první třetině se totiž nad městem prohnala silná bouře a zápas byl kvůli technickým problémům s ledovou plochou předčasně ukončen.

Svěřence Richarda Krále tak čeká "druhý zahajovací" zápas ligové sezony. V sobotu 16. září Dynamo B na zimním stadionu v Chrudimi přivítá Třebíč. Právě s celkem z Vysočiny se pardubická rezerva dvakrát utkala v přípravě a v obou zápasech uspěla. Nejprve v Chrudimi v divokém zápase vyhrála 7:6 na nájezdy a o pár dní později na ledě soupeře zvítězila těsně 1:0.

Horácké Slavii se zápasová příprava na sezonu výsledkově příliš nevydařila. Sehrála celkem 9 zápasů, v nichž se na konci radovala pouze třikrát. V dalších třech případech ale remizovala a následně prohrála až v nájezdech.

V prvním kole Chance ligy Třebíč na domácím ledě přivítala Vsetín. Finalista loňského ročníku rozhodl zápas v první třetině, kdy se dvakrát prosadil a skóre 0:2 vydrželo až do konce zápasu. Horácká Slavia tak zůstala bez bodu.

První domácí zápas letošního ročníku druhé nejvyšší tuzemské soutěže sehraje Dynamo B s Třebíčí v sobotu 16. září od 18 hodin na zimním stadionu v Chrudimi. Vstupenky na zápas jsou v prodeji ONLINE ZDE.