26.09.2023
Redakce

PREVIEW: Béčko chce proti Slavii navázat na pondělní výhru

Dynamo Pardubice B ve středu 27. září přivítá na domácím ledě hokejisty pražské Slavie. Svěřenci Richarda Krále si v pondělí v Litoměřicích připsali první výhru v ligové sezoně a proti zvučnému soupeři chtějí na výkon navázat. Zápas na chrudimském zimním stadionu začíná v 18:00.

Pardubické béčko po dobré přípravě nevstoupilo do základní části Chance ligy podle představ. Po prohře s Třebíčí po nájezdech ztratilo Dynamo v závěru bodový zisk ve Frýdku-Místku a v sobotu nedokázalo na domácím ledě bodovat s Kolínem.

V pondělí se ale svěřenci Richarda Krále předvedli v jiném světle a zvítězili v Litoměřicích 5:2. V zápase byla pardubická rezerva velmi aktivní a dostávala se do velkého množství šancí.

„Dneska byl ten zápas z naší strany povedený. Měli jsme dobrý pohyb a hráli jsme dobře směrem dopředu. Dobrý výkon, musím kluky za dnešek pochválit,“ říkal po zápase spokojený Richard Král.

Nyní bude chtít béčko na výhru v Litoměřicích navázat, do Chrudimi přijede Slavia. Pražané zažívají velmi špatný vstup do sezony. V dosavadních pěti zápasech získali pouze 1 bod za prohru po prodloužení s Přerovem. Dále podlehli Litoměřicím, Vsetínu, Porubě a Sokolovu. V tabulce jsou tak po pěti kolech na posledním místě.

„Kluci si musí v hlavách přebrat, že takhle se o body nehraje. Dokud nezačneme tvrdě pracovat a rvát se o body celých šedesát minut, tak do té doby to nepůjde,“ říkal po poslední prohře 0:4 se Sokolovem trenér Daniel Tvrzník.

Duel Dynama B se Slavií Praha začíná ve středu 27. září v 18 hodin. Vstupenky jsou v prodeji ONLINE ZDE.