07.01.2024
Redakce

PREVIEW: Béčko chce přerušit sérii proher

Druhý venkovní zápas v řadě pro pardubické béčko. Tým trenéra Tomáše Jirků zajíždí už v pondělí 8. ledna do Pelhřimova, kde hraje domácí zápasy Jihlava. Přeruší béčko sérii čtyř porážek v řadě? Utkání startuje v 17:30.

Další dobrý výkon, další porážka. Tak by se dal shrnout poslední zápas Dynama B. Pardubická rezerva vysoko přestřílela Přerov, nedokázala však vstřelit více než dvě branky a domů se vracela s porážkou 2:5.

Jak utkání hodnotil hlavní trenér béčka Tomáš Jirků?

„Utkání se mi hodnotí opravdu těžce, jelikož je to pro nás krutá porážka. Myslím si, že jsme celý zápas byli herně lepší a chvílemi jsme opravdu dominovali. Tvořili jsme si velké množství šancí, bohužel jsme je nedokázali proměnit a soupeř dal minimálně dvě šťastné branky. My už jsme se pak nedokázali vrátit do zápasu nějakým vyrovnávacím gólem a to, že jsme dostali dvakrát do prázdné branky, to už je vabank. Odjíždí se nám opravdu těžko, protože jsme tady dneska odvedli maximum. Tak to bohužel někdy je, že vyhraje i horší tým."

Nyní už musí béčko zabrat. Ve vyrovnané tabulce Chance ligy se nachází na desátém místě, se stejným bodovým ziskem jako jedenáctý Kolín a s náskokem sedmi bodů na dvanáctý Frýdek-Místek. Na poslední Slavii má béčko náskok osm bodů.

Příštím soupeřem Dynama bude Jihlava. Osmý tým tabulky v posledních zápasech střídá výhry a porážky. Naposledy nestačil na vedoucí Porubu, které podlehl 1:3. Vyzraje na tým vedení Viktorem Ujčíkem také Dynamo B?

Utkání na pelhřimovském Zimním stadionu startuje v pondělí 8.1. od 17:30.