22.05.2023
Redakce

Osm Pardubáků poměřilo síly v Desítka Challenge

Sedm hráčů a jedna klubová legenda změřili síly v soutěži Desítka Challenge. Ve speciální edici vědomostní hry Desítka odpovídali na otázky o pardubickém hokeji. Fanoušci mohou na sociálních sítích tipovat vítěze jednotlivých duelů a soutěžit tak o hodnotné ceny. Jedinečné vydání oblíbené hry získá každý, kdo si koupí permici do 30. června.

Desítka Challenge přinese celkem 7 dílů. Nové díly budou vycházet v odpoledních hodinách, fanoušci se ráno před každým dílem mohou těšit na soutěže o hodnotné ceny. Na facebookovém profilu Dynama vždy budete moci tipovat vítěze konkrétního duelu, ze správných odpovědí pak bude vylosován jeden vítěz. Hru Desítka s motivy Dynama získají všichni fanoušci, kteří si zakoupí permanentní vstupenky do 30. června.

Soutěže Desítka Challenge se zúčastnili hráči Michal Hrádek, Ondřej Rohlík, Milan Klouček, Robert Kousal, Tomáš Vondráček, David Cienciala, Jan Mandát a klubová legenda Vladimír Martinec. Soutěžící byli vylosováni do čtvrtfinálových dvojic a vyzkoušeli si mezi sebou populární hru Desítka v jedinečné edici s tematickými okruhy o pardubickém hokeji. Soutěž se hraje vyřazovacím způsobem, vítězové postupují do semifinále, které následně určí finalisty.

Natáčení probíhalo v prostorách pardubického Zámku, kde až do 1. října probíhá unikátní výstava DYNAMO 100.