22.08.2024
Redakce

Odstartoval prodej vstupenek na zářijové domácí extraligové zápasy!

Ve čtvrtek 22. srpna začal prodej vstupenek na domácí extraligové zápasy v měsíci září. Fanoušci si nyní mohou zajistit svá místa na utkání s Kladnem a Mladou Boleslaví. Vstupenky na zápas se Spartou zakoupí přednostně uživatelé účtu Dynamo ID.

Dynamo v září odehraje 3 domácí extraligové zápasy. Soutěž rozehraje v enteria areně ve středu 18. září od 18 hodin s Kladnem, následně přivítá v úterý 24. září v 18 hodin Mladou Boleslav a v neděli 29. září v 17 hodin Spartu Praha.

Vstupenky na všechny tři domácí zápasy v měsíci září jsou již nyní v prodeji v aplikaci a v systému ONLINE ZDE. Fanoušci mohou bez omezení zakoupit místa na duely s Kladnem a Mladou Boleslaví. Vstupenky na zápas se Spartou nyní mohou zakoupit pouze uživatelé účtu Dynamo ID, a to v mobilní aplikaci nebo po přihlášení ve webové prodejní aplikaci. Uživatelé Dynamo ID mají možnost nákupu vstupenek na Spartu do neděle 25. srpna do 18:00, následně začne volný prodej.

V průběhu celé sezony bude možné vstupenky zakupovat s měsíčním předstihem. Pokud například vyzveme Mountfield HK 24. listopadu, prodej vstupenek na derby začne 24. října.

Vstupenky na zápasy proti Mountfieldu HK, Spartě Praha a Kometě Brno budou nakupovat s předstihem uživatelé účtu Dynamo ID.

Děti do výšky 120 cm nemusí platit vstupné na extraligové zápasy, ovšem bez nároku na vlastní sedadlo.

Vozíčkáři si své vstupenky kupují skrz prodejní systém ONLINE ZDE. Cena vstupenky pro vozíčkáře na extraligová utkání je 100 Kč. Doprovod vozíčkářů si rovněž musí pořídit vstupenku v ONLINE SYSTÉMU, a to v kategorii C za 300 Kč. Vstup je vozíčkářům i jejich doprovodu umožněn VIP vstupem východ, který otevírá vždy hodinu před začátkem utkání.. Místa pro vozíčkáře jsou na severní tribuně nad sektory 108 a 110. Při vstupu do haly se vozíčkáři musí legitimovat průkazem ZTP nebo ZTP/P.

Rozmístění sektorů v enteria areně


Ceny jednotlivých vstupenek na domácí utkání 2024/25

NÁZEV CENA ZA UTKÁNÍ
Kategorie A (zelená) 550 Kč
Kategorie B (žlutá) 450 Kč
Kategorie C (červená) 300 Kč
Kategorie D (modrá) 250 Kč
Kategorie omezená (fialová) 200 Kč
Stání (šedá) 200 Kč