17.04.2023
Redakce

Od května budete moci přihlásit své děti na Bruslení s Dynamáčkem

Kurz bruslení pardubického klubu se těšil velkému zájmu a Dynamo samozřejmě bude v projektu pokračovat i v nadcházející sezoně. Chcete aby vaše dítě dělalo první krůčky v jednom z nejlepších českých hokejových klubů? Přihlaste jej na Bruslení s Dynamáčkem! Registrovat své ratolesti můžete od začátku května.

Dynamo Pardubice je jedním z nejlepších a nejprogresivnějších českých hokejových klubů. Kromě bohaté a úspěšné minulosti, ve které klub vychoval hráče jako Vladimír Martinec, Dominik Hašek, Petr Sýkora nebo Matěj Blümel, hledí Dynamo také na budoucnost a výchovu nových skvělých hokejistů. Bruslení s Dynamáčkem přináší jedinečnou možnost prvních krůčků na ledě pod hlavičkou úspěšné hokejové organizace.

Bruslení s Dynamáčkem probíhá v pardubické enteria areně od září do března dvakrát týdně, v pondělí a ve středu od 18 do 19 hodin. Kurz je vedený profesionálními trenéry Dynama, tréninků se pravidelně účastní také hráči extraligového „A“ týmu.

Kurz je určený pro děti od čtyř do sedmi let. Dynamo spustí registraci pro sezonu 2023/24 na začátku května v sekci přihláška. Členský příspěvek ve výši 3.000 Kč je splatný do 30. září 2023.

Prvním šedesáti přihlášeným dětem na Bruslení s Dynamáčkem klub zapůjčuje hokejové vybavení: brusle, přilbu s košíkem, rukavice a hokejku. Dětem, které se poté registrují do hokejového klubu, výstroj zůstane.

První Bruslení s Dynamáčkem se uskuteční v pondělí 11. září 2023. Přihlásit své dítě do kurzu budete moci také během tréninků v průběhu celé sezony.

Chcete, aby vaše děti uměly bruslit a proháněly se na stejném ledě jako Lukáš Sedlák, Tomáš Zohorna nebo Roman Will? Přihlaste je na Bruslení s Dynamáčkem pod vedením profesionálních trenérů! Přihlašovací formulář klub otevře na začátku května.