02.03.2024
Redakce

Nedělní duel se převlékne do zelené. Fanoušci budou soutěžit nejen o vstupenky na zápas české hokejové reprezentace na MS 2024

Extraligová sezona míří do finále, v neděli 3. března se odehraje poslední 52. kolo základní části, Pardubice vyzvou České Budějovice. Stejně jako dalších 6 extraligových adres se také enteria arena převleče do zelených barev oficiálního partnera soutěže, společnosti Škoda Auto. Již čtvrtý ročník projektu "Naše kolo" představí sportovním fanouškům novinky z produkce mladoboleslavské automobilky, především však hokejovým příznivcům připraví soutěže o unikátní ceny v čele s možností vyhrát vstupenky na Mistrovství světa v hokeji 2024, které se odehraje v Praze a Ostravě.

Na všech stadionech bude mezi fanoušky vhozeno 10 klubových šál domácího celku, ve třech se budou ukrývat pozvánky do přestávkové soutěže. Tři fanoušci se tak přímo na ledové ploše poměří v hokejových dovednostech, vítěz se může těšit na dvě vstupenky na utkání v rámci Mistrovství světa v hokeji v letošním roce. Smutnit však nebudou ani zbývající dva soutěžící, kteří budou také oceněni. Soutěžící na druhém a třetím místě si budou moci vybrat dvě vstupenky na utkání základní části Extraligy ledního hokeje v sezoně 2024/2025 dle jejich výběru. Soutěžící na druhém místě si domů odnese i hokejový dres domácího klubu. Za první a druhé místo soutěžící čeká i odměna ve formě dvou šal české hokejové reprezentace. A to není všechno. Každý soutěžící bude obdarován reprezentačním dresem české hokejové reprezentace.

Tím však soutěže nekončí. Na všech 7 stadionech se budou pohybovat hostesky v tradičních barvách Škody auto a s tablety v rukou budou sbírat tipy fanoušků na celkovou návštěvu všech stadionů v 52. kole. Nápovědou může být, že v případě úplného zaplnění všech 7 stadionů by se návštěvnost kola vyšplhala na číslo 61 969 fanoušků. Nejbližší tipující na všech stadionech vyhraje dvě VIP vstupenky na utkání české hokejové reprezentace proti Dánsku, které se odehraje v 02 Areně v Praze. Vyhlášeni budou také tři nejlepší tipující na jednotlivých stadionech, kteří se mohou těšit na dvě vstupenky na utkání základní části Extraligy ledního hokeje v sezoně 2024/2025 dle jejich výběru.