28.10.2019
Redakce

Na jeden gól nemůžeme vyhrát, zlobí se Jan Mandát

Pardubice - Pardubice nestačily na Mladou Boleslav v poměru 1:2 i přesto, že do 46. minuty vedly. „Poslední zápasy nedáváme góly a na to se potom těžko vyhrává," ohlédl se za utkáním útočník Jan Mandát.

První třetina byla ze strany Dynama velice aktivní s velkým množství střel. „Už v první třetině jsme tam měli pár šancí, které jsme měli proměnit,“ ohlédl se po zápase Jan Mandát.

Pardubice se trefily proti soupeři pouze jednou. „Poslední zápasy nedáváme góly a na to se potom těžko vyhrává,“ pokračoval pardubický útočník. „Do třetí třetiny jsme šli do s tím, že musíme na ně pořád tlačit. Měli jsme dokonce i přesilovku, ale nevyšlo to,“ řekl hráč s číslem devadesát pět.

Druhá branka Mladé Boleslavi přišla po střele od modré čáry. „Bohužel to tam nějak zapadlo, náš gólman to neviděl,“ zhodnotil druhý gól v pardubické síti. Domácí tým se ovšem ještě nepříznivý stav snažil zvrátit. „Snažili jsme se jít gólu naproti, stále jsme věřili, že dokážeme se stavem něco udělat. Měli jsme tam i nějaké šance, ale nedali jsme je. Bohužel, poslední dobou góly nedáváme, musíme se na to víc zaměřit,“ zakončil rozhovor jihlavský rodák.

Další videa naleznete na klubovém YouTube kanálu.