25.06.2024
Redakce

Mládež Dynama nově obleče jednotné týmové oblečení CCM!

Dynamu se podařilo domluvit na spolupráci se společností STŘÍDA SPORT a zajistit hráčům mládeže od 1. do 8. třídy sportovní oblečení značky CCM. Jednotlivé mládežnické týmy tak budou vizuálně jednotné a všichni hráči budou mít k dispozici kvalitní oblečení. Vizuální jednota mládežnických týmů je dalším krokem v budování klubové identity a moderního přístupu.

Historicky poprvé se Dynamu podařilo vyjednat možnost objednávek jednotného a velmi kvalitního oblečení pro hráče mládeže v kategoriích od 1. do 8. třídy. Úspěch klubového jednání je v tomto ohledu milníkem. Dosud hráči neměli možnost získat oblečení takové kvality a často docházelo k tomu, že týmy nebyly oblékány jednotně. To se nyní mění a od aktuálního sezony budou všichni hráči oblékat jednotné oblečení značky CCM od společnosti STŘÍDA SPORT.

„Jsme rádi, že se nám podařilo tuto spolupráci domluvit a pro hráče naší mládeže zajistit velmi kvalitní sportovní oblečení. Je to velký benefit jak pro hráče, tak i pro klub, protože všichni kluci reprezentují Dynamo a jednotná vizáž je skvělým krokem,“ říká Ivan Čonka, ředitel klubu.

Hráči obdrží 2 tréninková trička, tréninkové kraťasy, tepláky, mikinu, zimní bundu a kulich. Veškeré oblečení bude značky CCM a mimo kraťasů rovněž s logem Dynama Pardubice.

Vizuální jednota mládežnických týmů přispěje k budování klubové značky, v zahraničí je naprostým standardem. Dynamo se tak tímto krokem posune zase o kousek dál.

Od následujícího soutěžního ročníku navíc bude kladen větší důraz i na komunikaci mládežnických témat. Zpravodajství o mládeži bude obsáhlejší a nabídne více audio-vizuálních výstupů. Také z tohoto důvodu klub k vizuální jednotě mládežnických týmů přistoupil