01.07.2019
Jan Hrabal

Milan Klouček bude hostovat v Motoru

PARDUBICE — Zajímavé zkušenosti získá v nové sezoně pardubický brankář Milan Klouček. Gólman Dynama odchází na roční hostování do druhé nejvyšší soutěže, zpět na východ Čech má vyřízené střídavé starty. Pardubický odchovanec bude oblékat dres jednoho z favoritů letošní sezony Chance ligy – ČEZ Motor České Budějovice.

„Uvolňujeme Milana Kloučka do Českých Budějovic na roční hostování s tím, že nám Milan ještě předtím prodloužil smlouvu. Tato spolupráce je prospěšná pro všechny strany: náš hráč jde do špičkového klubu první ligy a měl by zde zabojovat o post jedničky,“ uvedl sportovní manažer Jaromír Kverka.

Milan Klouček je odchovancem pardubického hokeje, v české nejvyšší soutěži včetně baráže odchytal bývalý mládežnický reprezentant dohromady 45 utkání s průměrem 2,97 obdržené branky na zápas a při úspěšnosti 89,99 %.

„S realizací tohoto kroku jsme čekali do okamžiku, kdy se dohodneme na příchodu Jakuba Štěpánka k nám do Dynama,“ doplnil k realizovanému transferu Jaromír Kverka s tím, že Milan Klouček byl s tímto záměrem s předstihem obeznámen a tuto skutečnost přivítal pro svůj další hokejový rozvoj.

Milan Klouček

  • Post: brankář
  • Datum narození: 30. dubna 1998
  • Výška: 191 cm
  • Hmotnost: 89 kg
  • Držení hole: levé