14.06.2024
Redakce

Město Pardubice poděkovalo klubu za uplynulou sezonu. Hráče přijal na radnici primátor

​V historickém sále pardubické radnice se sešli hráči a zástupci Dynama s vedením města. Během slavnostního přijetí předal primátor pardubickým hokejistům městské odznáčky a děkovné listy. „Každému z našich hokejistů bych chtěl poblahopřát a poděkovat za důstojnou reprezentaci našeho města," říká primátor Pardubic Jan Nadrchal.

“Pardubice jsou hokejové město, o tom není pochyb. Letos se to znovu potvrdilo, druhé místo v extralize je skvělý úspěch. Ten navíc doslova korunovali Lukáš Sedlák s Liborem Hájkem, kteří byli během nedávného domácího mistrovství světa součástí výběru Radima Rulíka a stali se mistry světa. To jsou úspěchy, které si zaslouží obdiv a uznání. Ještě jednou bych chtěl každému z našich hokejistů poblahopřát a poděkovat za důstojnou reprezentaci našeho města,” popisoval důvod setkání pardubický primátor Jan Nadrchal.

„Minimálně z toho setkání mohu říct, že celý tým působí jako parta přátel, což se na hře určitě projevuje," přidal primátor, který během slavnostního přijetí předal pardubickým hokejistům městské odznáčky a děkovné listy.

Radnice chtěla klubu poděkovat za výkony v uplynulé sezoně, ve které Dynamo vybojovalo stříbrnou medaili v Tipsport extralize i na legendárním Spengler Cupu. Pardubický klub reprezentoval město i v rámci Ligy mistrů. „Hokej je v Pardubicích sport číslo jedna, což dokazuje i ta návštěvnost a celková popularita hokeje u nás ve městě," přidal Jan Nadrchal.

Děkujeme za skvělé přijetí a podporu!