27.01.2021
Tisková zpráva

Matej Paulovič podepsal s Dynamem novou smlouvu

Slovenský útočník Matej Paulovič podepsal s naším klubem novou smlouvu na dva roky s opcí. Šestadvacetiletý rodák z Topoľčan v tomto ročníku zatím odehrál 32 utkání a zaznamenal v nich 21 bodů.

Matej Paulovič přišel do Pardubic loni v lednu výměnou za obránce Oscara Eklunda. Šikovný pravák se letos zařadil mimo jiné do elitních formací pro přesilovku i oslabení.

„Podpis Mateje Pauloviče nás velmi těší, protože se jedná o hráče, který nám zapadá do koncepce pro následující sezony. Je typem velice důrazného útočníka, který letos prokazuje, že je šikovný i v zakončení. Jsme rádi, že ho zranění ze začátku sezony nezbrzdilo a odvádí práci, kterou od něj očekáváme,“ řekl sportovní ředitel Dynama Dušan Salfický.

Matej Paulovič má zkušenosti ze slovenských reprezentačních výběrů, vlastní bronzovou medaili z MS hráčů do 20 let. Se seniorskou reprezentací se před třemi lety podíval na Olympijské hry v jihokorejském Pchjongčchangu.

„Jsem moc rád, že v Pardubicích mohu pokračovat. Sice jsem si začátkem ročníku zlomil ruku, během té doby jsem ale mohl pracovat na různých věcech s kondičním trenérem, které mi pomohly. Až na ten začátek se tato sezona odvíjí dobře a doufám, že to udržíme a uděláme dobrý výsledek,“ uvedl po podpisu nového kontraktu Matej Paulovič.