30.01.2020
Redakce

Matěj Blümel, Ondřej Matýs a Michal Ivan budou v příští sezoně oblékat dres Dynama

PARDUBICE – Dva útočníci Matěj Blümel a Ondřej Matýs a obránce Michal Ivan budou i v příštím ročníku působit v Pardubicích. Vedení klubu uplatnilo u těchto mladých hráčů opční právo, které bylo zakotveno v jejich smlouvách.

„Všichni tři jsou to hráči se zajímavým potenciálem a perspektivou, proto jsme se rozhodli o prodloužení naší spolupráce. Další rok by měli ještě více promlouvat do produktivity týmu a být jeho nedílnou součástí,” řekl Dušan Salfický, člen představenstva hokejového klubu.

Matěj Blümel

Matěj Blümel v letošní sezoně nastoupil za pardubický tým do šestadvaceti utkání a vstřelil v nich tři branky a na jednu nahrál. „Uplatnění opce jsme využili, protože s Matějem, jako pardubickým odchovancem, chceme pracovat dál. Matěj by měl být v budoucnu jedním z hlavních ofenzivních lídrů s reprezentačními ambicemi,” pokračoval člen představenstva.

Profil Matěje Blümela

Ondřej Matýs

Ondřej Matýs začínal sezonu v Chance lize, poté se přesnul zpátky do kádru Dynama a v devátém utkání se dočkal své první trefy v letošním ročníku. „Ondra je pardubický odchovanec, s kterým chceme nadále pracovat a v budoucnu ho stabilně začlenit do našeho kádru,” nechal se slyšet Dušan Salfický.

Profil Ondřeje Matýse

Michal Ivan

Michal Ivan zatím za Dynamo odehrál třicet čtyři utkání a nasbíral v nich dva body. „Michal je talentovaný bek, který má velmi dobré bruslení, nebojí se podpořit útok a proto věříme, že se může stát stabilním článkem naší obrany,” dodal Dušan Salfický.

Profil Michala Ivana