07.06.2024
Redakce

Ligu mistrů začneme doma proti Fehérváru. Startujeme už 5. září!

Známe rozpis zápasů pro základní část letošní sezóny Ligy mistrů! První dva zápasy odehrají svěřenci trenéra Marka Zadiny na domácím ledě, následně se přesunou do Německa, kde odehrají další dvě utkání. Základní část zakončíme na ledě Sheffieldu. Kompletní rozpis termínů zápasů naleznete v článku.

Stejně jako minulý rok, také letos zahájíme naši pouť Ligou mistrů na domácím ledě. V prvním zářijovém týdnu nejprve vyzveme nováčka soutěže z maďarského Féherváru. Ten se do Ligy mistrů kvalifikoval díky druhému místu po základní části ICE Hockey League.

Také druhý zápas nás čeká doma, kde 7. září vyzveme Tapparu Tampere. Věhlasný finský celek slavil v posledních deseti letech hned pět mistrovských titulů a ten poslední přidal v právě skončené sezóně.

První venkovní zápasy nás čekají v Německu, kde nejprve 13. září vyzveme šampiona z Berlína a 15. září bronzový Straubing.

Následně se vrátíme opět na domácí led. Do Pardubic přijede finský celek Pelicans Lahti. Utkání je naplánováno na 9. října.

Základní část Ligy mistrů zakončíme, stejně jako minulý rok, ve Velké Británii. Na ledě anglického Sheffieldu se představíme 16. října.

Vstupenky na domácí zápasy Ligy mistrů jsou letos také součástí permanentní vstupenky na extraligovou sezonu. Permanentky si můžete zakoupit ON-LINE ZDE a případně také na pokladnách enteria areny. V aplikaci HC Dynamo je možné prodloužit permice z minulé sezony.