29.08.2022
Jakub Cimburek

Letní hokejové hry pokračují, Dynamo přivítá Liberec

Přesně po týdnu se hokejisté Dynama Pardubice znovu představí na domácím ledě. Ve třetím zápase Letních hokejových her přijedou do enteria areny Bílí Tygři Liberec. Ve čtvrtek pardubičtí hokejisté tohoto soupeře pod Ještědem porazili 4:3 po nájezdech a nyní budou chtít potěšit také domácí publikum. Zápas startuje v 18 hodin.

Třetí zápas Letních hokejových her a pátý přípravný celkově. Svěřenci Radima Rulíka odehrají druhý zápas před vlastním publikem. Po prohře s Mladou Boleslaví z minulého týdne se nyní utkají s Libercem. Právě s Bílými Tygry odehrálo Dynamo poslední zápas, když na jejich ledě zvítězilo 4:3 po nájezdech. Výhru řídili Lukáš Radil s Tomášem Hykou, kteří se dvakrát střelecky prosadili.

„Myslím si, že zítřejší zápas bude hodně podobný tomu, co jsme odehráli v Liberci. Bude to hodně vyrovnané, hrát se bude nahoru dolů. Nastoupí proti sobě hodně kvalitní týmy v útoku i obraně. Uvidíme, jak zápas rozehrajeme, ale určitě by bylo dobré udržet vedení déle než v Liberci,“ předvídá podobu úterního zápasu Tomáš Dvořák.

V prvním domácím utkání Letních hokejových her proti Mladé Boleslavi vyšlo Dynamo střelecky naprázdno, soupeř se prosadil pouze jednou a zápas skončil fotbalovým výsledkem 0:1. Podle pardubického obránce s číslem 7 to bude tentokrát jinak. „Já myslím, že nějaké góly padnou. Náš tým i ten liberecký je hodně ofenzivní, takže góly podle mě padat budou.“

Úvodní buly třetího střetnutí v rámci Letních hokejových her padne v 18:00. Vstupenky na zápas si můžete koupit ON-LINE ZDE nebo před zápasem na pokladnách enteria areny.