06.05.2019
HOCKEY CLUB DYNAMO PARDUBICE a.s.

Komuniké z jednání dozorčí rady

PARDUBICE — V pondělí 6. května 2019 proběhlo jednání Dozorčí rady HOCKEY CLUB DYNAMO PARDUBICE a.s.

Na návrh předsedy dozorčí rady byl třetím členem představenstva společnosti zvolen pan Mgr. Martin Sýkora, a to jednomyslně šesti hlasy. Dozorčí rada zároveň doporučuje představenstvu, aby pan Mgr. Martin Sýkora byl bez zbytečného odkladu zvolen předsedou představenstva.

Dozorčí rada doporučuje představenstvu, aby bez zbytečného odkladu uzavřelo smluvní vztah s panem Jaromírem Kverkou na funkci sportovního manažera klubu.

Představenstvo dále dostalo několik úkolů na příští jednání dozorčí rady v pondělí 20. května 2019: a to v oblasti hráčského kádru A týmu, ekonomiky společnosti, dále pak má za úkol předložit návrh nové organizační struktury hokejového klubu a návrh nového etického kodexu klubu.

„Věřím, že přijatá opatření pomohou hokejovému klubu se co nejlépe připravit na novou sezonu. Činíme je s cílem výrazně zlepšit sportovní výsledky při dodržení schváleného stabilizačního plánu. Naší společnou snahou je rovněž zlepšit obraz celé organizace vůči fanouškům i široké veřejnosti,“ řekl předseda dozorčí rady Ing. Ivan Šubrt.