31.10.2022
Redakce

Kniha Dynamo Bez frází je v předprodeji

Unikátní kniha s názvem „Dynamo Bez frází“, která vznikla v rámci oslav stého výročí založení klubu, je již v předprodeji. V úterý 15. listopadu proběhne slavnostní zahájení prodeje knihy a autogramiáda legend.

Kniha Dynamo Bez frází přináší unikátní pohled do historie a zákulisí pardubického hokeje. 16 klubových osobností vypráví svůj příběh spojený s Dynamem. Jejich slova, jejich vzpomínky, jejich život a jejich inspirace vytváří unikátní obraz fenoménu Dynamo.

Kniha, která je výsledkem spolupráce Dynama s projektem Bez frází, je již nyní v předprodeji v klubovém fanshopu on-line ZDE, nebo na e-shopu Bez frází ZDE.

V úterý 15. listopadu proběhne slavnostní zahájení prodeje knihy Dynamo Bez frází. Součástí bude autogramiáda legend klubu HC Dynamo Pardubice, které poskytly své rozhovory pro knihu a daly tak nahlédnout do zákulisí klubu a svých kariér. Akce se bude konat v prostorách nákupního centra Grand v Pardubicích od 17 hodin.

Těšit se můžete na účast následujících klubových osobností: Bohuslav Šťastný, Tomáš Rolinek, Vladimír Martinec, Petr Sýkora, Jiří Novák, Josef Paleček, Jan Kolář, Evžen Musil a Libor Hovorka