29.06.2024
Redakce

Kluci udělali velký progres, říká Petr Beránek po přípravě sportovních tříd

S koncem června skončila letní příprava na novou sezonu kategoriím sportovních tříd. Kluci měli tradičně pestrý program, který obohatilo také soustředění. „Přípravu jsme si zpříjemnili několika jinými sporty, myslím, že si to kluci užili,“ říká Petr Beránek, šéftrenér sportovních tříd na konci letní přípravy.

Jak probíhala letní příprava sportovních tříd?

Letní příprava u všech kategorií sportovních tříd proběhla bez vážnějších problémů a zranění. Všechny kategorie se zúčastnily týmového soustředění mimo Pardubice.

Lišila se nějak letní příprava oproti předchozí sezóně?

Přípravu jsme si zpříjemnili několika jinými sporty, například závodem Gladiátor race. Ročník 2012 chodil dokonce na box, takže o pestrost bylo postaráno. Myslím, že si to kluci užili.

Jaká byla účast během měsíců přípravy?

Nad docházkou se musí zamyslet každý sám, zda byla dostatečná a nebude chybět trénovanost. Kluci, kteří se účastnili tréninků, udělali velký progres.

Co Vás čeká v následujících týdnech?

Hráčům jsme popřáli hezkou dovolenou a příjemné prázdniny. Volno je naplánované do začátku sprna a poté nám začínají tréninky na ledě. Pro hráče máme naplánovaný příměstský tábor, takže náplň bude opět pestrá.