24.09.2020
Tisková zpráva

Kluby se dohodly. Extraliga pokračuje dle harmonogramu

Kluby Tipsport extraligy se na dnešním mimořádném jednání Asociace profesionálních klubů (APK) dohodly na pokračování soutěže. Nejbližší domácí zápas se Zlínem v neděli 27. září se tedy uskuteční.

„Od začátku jsme byli pro pokračování soutěže dle harmonogramu. Potěšilo nás, že jsme se na dnešním jednání dohodli na tomto řešení i s ostatními kluby,“ nechal se slyšet člen představenstva HC Dynamo Pardubice Dušan Salfický.

Opatření Ministerstva zdravotnictví ČR, která jsou platná od 24. září, umožňují vstup na stadion tisíci fanoušků. Během pátku vydáme zprávu, jak zpřístupníme domácí utkání fanouškům dle těchto opatření.

„Nová opatření nás mrzí především z toho pohledu, že fanoušci na Dynamo chodit chtějí i v této době, což potvrdil první domácí zápas s Plzní, na který jich dorazilo pět tisíc. Nedá se ale nic dělat, novým požadavkům vyhovíme a s nastalou situací se popereme,“ uvedl dále Salfický.

Náš marketingový partner společnost BPA pro permanentkáře, kteří se nedostanou na nedělní zápas, zajistí přístup k službě Hokejka TV na měsíc zdarma.

Další informace k nedělnímu utkání zveřejníme během pátku.