16.09.2023
Redakce

Kabina Dynama tipovala sezonu, ohledně hlavního opozdilce panuje stoprocentní shoda

Dlouhé čekání na start nového ročníku Tipsport extraligy je u konce. Ještě těsně před startem maratonu 52 ligových duelů si hráči Dynama zpestřili přípravu netradiční aktivitou. Pod patronátem nového Premium partnera klubu, sázkové společnosti Betano, natipovalo vybraných 10 osobností sezónní očekávání v tradičních i velmi specifických tématech. Robert Říčka, Matej Paulovič, Tomáš Dvořák, Jan Košťálek, Adam Musil, Tomáš Zohorna, Lukáš Radil, Milan Klouček, Tomáš Hyka a David Cienciala tak nechali fanoušky nahlédnout do kabiny.

Ohledně očekávaného nejlepšího klubového střelce má kabina poměrně jasno. Hned u sedmi spoluhráčů figuruje Lukáš Sedlák, kterého s třemi tipy následuje Lukáš Radil. Jen Tomáš Zohorna si troufnul do očekávané party kanonýrů zařadit také sebe. Na vítězství zkušeného útočníka v tabulce střelců kompletní extraligy lze vsadit u Betana v kurzu 100:1. Favoritem bookmakerů je právě Lukáš Sedlák společně se sparťanským Filipem Chlapíkem, oba startují sezonu v kurzu 6:1.

Směrem k očekávaným brankám u sebe samotných pak hned čtveřice hokejistů ve složení Robert Říčka, Tomáš Zohorna, Tomáš Hyka a David Cienciala cílí na 15 ligových branek. „Pokud mi budou kluci dobře nahrávat, na 14 bych si věřil,“ doplňuje svůj tip Lukáš Radil, naopak Adam Musil nechal otázku bez odpovědi s odvoláním se na nevyzpytatelnost hokejového boha.

U tipu hráče s nejvyšším počtem trestných minut byla volba také poměrně jasná. Hned čtyři nominace obdržel David Musil, nechyběla ani ta od bráchy Adama. „Doufám hlavně, že to nebudu já,“ bavil se u této otázky Tomáš Zohorna, který však nechyběl v tipu dobře naladěného Lukáše Radila: „Jednoznačně Tomáš Zohorna,“ neváhal vysoký útočník.

Důvěru mají od spoluhráčů gólmani. Při otázce na množství vychytaných nul v základní části bylo zdaleka nejnižším tipem číslo 6, průměr se však blížil deseti a Tomáš Zohorna se nebál dokonce čísla 15.

V rámci dotazu na nejvyšší počet zlomených hokejek je jednoznačným favoritem spoluhráčů Jan Košťálek, kterého tipuje hned 5 hráčů včetně jeho samého.

Až neuvěřitelná stoprocentní shoda pak zafungovala při poslední otázce směrem k nejvyššímu počtu příchodů na poslední chvíli. Robert Kousal figuruje jako jednoznačná volba u všech 10 spoluhráčů. „Tady to je úplně jednoznačné,“ přidal se smíchem Lukáš Radil. „Já nechodím pozdě, prostě jsem vždy v kabině na poslední chvíli. Takže se vlastně ani nemusím vymlouvat,“ snažil se o obhajobu právě Robert Kousal.

Vybrané otázky společnost Betano zařadila do speciální sázkové nabídky pro fanoušky, vsadit si na ně můžete ZDE. Navíc můžete získat registrační bonus 300 Kč. Při registraci na betano.cz stačí zadat promo kód 𝗗𝗬𝗡𝗔𝗠𝗢𝟯𝟬𝟬 a bonus je váš. „Je jasné, že příchody na poslední chvíli nebo zlomené hokejky by se nám počítaly jen velmi těžko, naopak počet vstřelených branek, vychytaných nul nebo trestných minut rádi vypíšeme. Fanoušci Pardubic tak mohou tyto sázkové možnosti nalézt v naší aplikaci,“ doplnil kompletní informace marketingový manažer společnosti Betano Adam Srb. Právě Dynamo je pak pro bookmakery Betana hlavním adeptem na titul s kurzem 2,9:1. Pomyslnou trojici největších favoritů doplňuje Sparta (4,5:1) a úřadující šampioni z Třince (5,5:1).