26.03.2022
Redakce

Jsme rádi že jsme nesložili zbraně, říká Anděl po výhře nad Budějovicemi

Ve druhém domácím čtvrtfinálovém utkání dokázalo Dynamo vybojovat první výhru proti Českým Budějovicím. První bod v sérii si zároveň připsal po gólu Lukáš Anděl, který svoji trefou zvyšoval na 3:1. „Jsme strašně rádi, že jsme urvali výhru a nesložili zbraně. Ukázali jsme, že to pro nás ještě není konec sezóny. Jsem rád za tým, hlavně na to, jak jsme dneska bojovali,“ zhodnotil duel Lukáš Anděl.

Útočné formaci Koffer, Anděl a Rohlík se skvěle povedla série s Vary, poté co dokázali vsítit dohromady tři branky. V sérii s Budějovicemi se až do dnešního zápasu ani jednomu ze zmiňovaných hráčů nepodařilo zabodovat. „Já si myslím, že každá série je trochu jiná a každý zápas je jiný. Myslím si, že jsme se snažili pořád o to stejné, akorát se nám to trochu nedařilo a doufám, že dnešním zápasem jsme se vrátili znova zpátky, protože si myslím že jsme odehráli dobré utkání,“ tvrdí Anděl.

„Rychlá odpověď po snížení Budějovic dodala týmu sebevědomí," myslí si pardubický útočník a dodává: „Bylo to hodně důležité. Dodalo nám to jistotu, že máme opět náskok o dvě branky a ke konci zápasu se ukázalo, že ta branka byla důležitá. Jsem rád že jsme to dotáhli.“

Dost prostoru na ledě mají také posily z Vrchlabí jako Tomáš Kaut, který asistoval u třetího pardubického gólu nebo třeba Karel Nedbal. „Jsem rád, že kdokoliv přijde, je pro tým platný. Je důležité, že se doplňujeme a jsme jeden tým. Jsem za to rád, když se takhle klukům daří,“ uzavírá Anděl.