23.02.2022
Redakce

Je potřeba zabrat a pracovat na detailech, velí Musil

V zápase proti Liberci byl jediným úspěšným střelcem Dynama, proti Bílým Tygrům se trefil už potřetí v sezoně. Přesto se mu zápas hodnotil těžce, Dynamo nebodovalo už počtvrté za sebou. „Myslím si, že náš výkon byl lepší než ty zápasy před tím, ale je vidět, že je to nedostačující,“ ví Adam Musil.

Zápasy proti Liberci v letošní sezoně přinesly celou řadu obratů a dramat do posledních minut. Úterní zápas nebyl výjimkou. „S tímhle týmem se nedá očekávat nic jiného než tyto zápasy. Všechny čtyři byly o gól, je vidět kvalita jejich týmu. Těžko se mi to hodnotí, jsme zklamaní, že jsme prohráli další zápas. Je potřeba ještě zabrat a pracovat na detailech, abychom to vyladili na play off," řekl po zápase Adam Musil.

Dynamu se v posledních zápasech nedaří ani přesilové hry, které většinu sezony týmu pomáhaly. „Jak přesilovky, tak oslabení, musíme na nich zapracovat. Bude to důležité v play off a pokud nebudeme mít dobré přesilovky a oslabení, tak budeme spíš zápasy prohrávat než vyhrávat. Myslím, že je to zodpovědnost nás hráčů, abychom to zlepšili a vyladili to na play off. Začíná to dalším zápasem, musíme to budovat zápas od zápasu,“ ví jediný úspěšný střelec posledního zápasu.

Adamu Musilovi se proti bývalému klubu daří, v sezoně se do sítě Bílých Tygrů trefil ve třech ze čtyř zápasů. Nic speciálního na tom ale neshledává. „Tak nějak se to sešlo. Úplně bych neřekl, že je to mou libereckou minulostí. Snažím se hrát svoji hru proti každému týmu. Jsem rád, že mi to tam padlo. Byla to trochu náhoda, snažím se chodit do brány a někdy to tam padne, někdy ne, takový je hokej.“

Do jeho formace se po disciplinárním trestu vrátil Anthony Camara. „Cam nám chyběl, je to vynikající hráč. Má plno karet, umí dát gól, umí hrát nepříjemně, dobře bruslí, hraje do těla. Když takového hráče dáte do sestavy, je to pro tým jedině plus,“ řekl na závěr na adresu svého spoluhráče Adam Musil.