23.03.2022
Redakce

Jan Košťálek prodloužil smlouvu s Dynamem do roku 2027

Obránce Jan Košťálek zažil svoji bodově nejvydařenější sezonu v kariéře, když v 53 utkáních základní části posbíral 41 bodů a byl nejproduktivnějším obráncem základní části. Nyní si plácl s Dynamem na spolupráci do roku 2027.

Produktivní bek přišel do Dynama z pražské Sparty před letošní sezonou. V základní části se velmi rychle zařadil mezi klíčové osobnosti defenzivy Dynama.

„Podepsání Honzy Košťálka nám udělalo velkou radost. Honza potvrdil potenciál, kvůli kterému jsme ho sem vzali. V základní části vyhrál bodování beků, čím ukázal svoji kvalitu. Na délce kontraktu je vidět, že si Honza vzal Pardubice za svůj klub a chce s ním mířit velmi vysoko. Na další spolupráci s ním se těšíme,“ řekl k podpisu obránce Košťálka sportovní ředitel pardubického hokejového klubu Dušan Salfický.

Nová smlouva bude platit do dubna 2027, je to nejdéle platný kontrakt v současném kádru Dynama.

„Zvykl jsem si rychle, díky ostatním klukům tu mám skvělé podmínky, zázemí je tady vynikající. Chci co nejvíc vyhrávat a vrátit Dynamo na vrchol, kde vždycky bývalo. Letošní sezona mi výborně sedla, dávali jsme hodně gólů, hráli ofenzivní hokej, což mi vyhovuje,“ uvedl Jan Košťálek.