před 3 dny
Redakce

Informace k výměně poukazů za permanentní vstupenky

Už jen týden dělí Dynamo od startu nové sezony! Už ve čtvrtek 5. září přivítají pardubičtí hokejisté na domácím ledě na úvod Ligy mistrů maďarský Fehérvár. Všechny tři zápasy prestižní soutěže mají permanentkáři součástí své sezonní vstupenky a ke vstupu jim poslouží poukaz na permici. Výměna poukazů za plastové karty bude probíhat od 12. září do 18. září, kdy Dynamo vstoupí do nového ročníku Tipsport extraligy.

Ve čtvrtek 5. září od 17 hodin přivítá Dynamo v prvním zápase Ligy mistrů Fehérvár a už o dva dny později Tapparu Tampere. Na utkání základní části prestižní evropské soutěže mají majitelé permic volný přístup v rámci své sezonní vstupenky. Na zářijová klání jim ke vstupu poslouží poukaz na permanentní vstupenku, který obrdželi při nákupu.

Výměna poukazů na permanentní vstupenky za plastové karty bude následně probíhat od čtvrtka 12. září od 8:00 do začátku prvního domácího zápasu, tedy do středy 18. září 18:00 hodin, na malé pokladně enteria areny (u hlavního vchodu do areny).

Otevírací doba malé pokladny bude od 8:00 do 18:00 s polední pauzou od 12:00 do 13:00. Pokladny budou otevřeny ve všedních dnech i o víkendu! Po prvním domácím extraligovém zápase bude výdej probíhat na sekretariátu klubu v úřední hodiny sekretariátu, tedy od úterý do čtvrtka od 8.00 do 15.00 hodin. V ostatní dny po předchozí domluvě. Výdej plastových karet na sekretariátu bude probíhat nejpozději do 27. září.

Každý, kdo si zakoupil permici na nový soutěžní ročník, získal také bonusový voucher na vybraný produkt z našeho fanshopu. Bonus je možné uplatnit do 13. září