14.09.2023
Redakce

Informace k výměně poukazů za permanentní vstupenky

Už v pátek 15. září startuje nový ročník Tipsport extraligy, Dynamo do něj vstoupí domácím zápasem s Litvínovem. Klub eviduje větší množství nevyzvednutých plastových permanentních vstupenek. Vyzvedněte si své permice včas a vyhněte se tak případným frontám a pozdnímu příchodu do enteria areny!

Výměna poukazů za plastové permice probíhá od od 7. září. Den před prvním domácím zápasem s Litvínovem klub eviduje větší množství nevyzvednutých permanentních vstupenek. Vyzvedněte si je s dostatečným předstihem, aby nedošlo k vytvoření front a případnému pozdnímu příchodu na utkání v enteria areně.

Permice si můžete vyzvednout ve čtvrtek 14. září od 8:00 do 18:00 (s polední přestávkou od 12 do 13 hodin) a v pátek 15. září před zápasem ve stejném čase.

Výměna poukazů za permanentní vstupenky na Dynamo B bude probíhat před prvním domácím zápasem, tedy v sobotu 16. září, na pokladně zimního stadionu v Chrudimi v čase od 17 do 18 hodin. S plastovou kartou dostanete i dárek – hrníček s motivy Dynama. Výměnu lze uskutečnit pouze po předložení poukazu na permanentní vstupenku.