29.09.2022
Redakce

Informace k utkání se Spartou

Dynamo čeká v pátek od 18:00 další domácí utkání. V rámci Tisport extraligy změří síly s vicemistrem ligy, pražskou Spartou. Bližší informace o prodeji vstupenek, možnosti parkování i další podrobnosti týkající se pátečního duelu najdete ve článku níže.

Vstupenky

Klub HC Dynamo Pardubice se rozhodl reagovat na velký zájem o koupi vstupenek online a den před utkáním se Spartou otevřel prodejní online sytém. Vstupenky je možné zakoupit ZDE. Soubežně probíhá prodej na pokladnách enteria areny. Ty budou ve čtvrtek otevřeny do 17:00. V den utkání pak od 9:00 do 12:00 a následně od 13:00 do 18:00.

Doprava a parkování

Jednou z nejproblematičtějších záležitostí letošních domácích utkání je parkování. Hokejový klub Dynamo Pardubice přišel kvůli přestavbě fotbalového stadionu o možnost využití celé řady parkovacích míst. Na situaci se reagovalo pronajmutím parkovací plochy po bývalých jatkách (Parking C). Těch je ale dostupných pouze 100, a to za cenu 100 Kč.

Doporučujeme tedy prostudovat web statutárního města Pardubice, kde informace o parkování v centru najdete (odkaz: https://pardubice.chytrejsiparking.cz/occupancy.html). V blízkosti enteria arény je také obchodní centrum Atrium Palác Pardubice, které nabízí kryté parkoviště. Více informací ZDE.

Vstup

Brány stadionu se standartně otevřou hodinu před úvodním vhazováním.

Občerstvení

Dynamo společně s dodavatelem cateringu, společností Coloseum, usilovně pracuje na napravení chyb z úvodního domácího utkání aktuálního ročníku Tipsport extraligy ledního hokeje. Na všech stáncích budou dostupné platební terminály a menu boardy. Novinkou v nabídce bude sladký bar s možností zakoupení kávy. Ten bude dostupný pod Restaurací Hattrick hned za severní tribunou.

Současně budou probíhat kontroly kvality občerstvení. Oba subjekty mají zájem na postupném zlepšování kvality cateringu. Společně plánujeme i další posun. Ještě v průběhu této sezony se pokusíme do nabídky zařadit nové produkty. Hokejová zábava v Pardubicích musí být komplexní záležitostí. Jako klub si toho jsme vědomi.

Merch Dynamo 100

I tentokrát bude ve fanshopu v enteria areně dostupný klubový merchandising s motivy jubilejní sté sezony. V průběhu utkání s Třincem a Mladou Boleslaví byl o něj projevený enormní zájem. S ohledem na to doporučujeme dorazit na utkání s předstihem.

Dynamo Magazín

Ve fanshopu enteria areny budete moci i tentokrát zakoupit čtvrté číslo Magazínu Dynamo. Dočtete se v něm o společném setkání bratrů Musilových na východě Čech, příběhu Michala Hrádka nejen o hokejovém životě, kariéře Lukáše Radila a mnohém dalším. Cena jednoho výtisku je 98 korun.

Přestávkový program

Dynamo chce v průběhu titulové sezony ocenit významné hráče klubu. Během první přestávky pátečního utkání se Spartou se na pardubickém ledě znovu představí někdejší skvělý obránce i mistr ligy s Dynamem ze sezóny 2004/05 Tomáš Pácal.

Během první přestávky proběhne taktéž tradiční soutěž s dlouholetým partnerem klubu - Tatra Mléko. O pravidlech i průběhu soutěže bude fanoušky instruovat speaker Dynama Jirka Vondra.

Fanoušci mají také poslední šanci zapojit se do soutěže o 100 nových dresů s generálním partnerem Fortunou. Soutěžit mohou ti, kteři již jsou u Fortuny registrovaní, ale také každý, kdo se teprve hodlá registrovat. Bližší informace naleznete ZDE.

Během druhé přestávky si s Fortunou můžete také zahrát v rámci fanouškovského souboje Kahoot. Více informací o souteži o 3 000 Kč na sázení u společnosti Fortuna a dres Romana Willa naleznete ZDE.