03.02.2023
Redakce

Informace k utkání s Olomoucí

Dynamo se veze na vítězné vlně a po osmi vydařených zápasech dnes bude útočit na pokoření mety sta tabulkových bodů. V rámci 44. kola hokejové Tipsport extraligy přivítá Rulíkova družina od 18:00 v enteria areně aktuálně sedmou Olomouc. Bližší informace k utkání, doprovodnému programu i další podrobnosti najdete ve článku níže.

Vstupenky

Vstupenky na utkání s Olomoucí jsou k dostání online ZDE. Souběžně probíhá prodej na pokladnách enteria areny. Ty jsou dnes otevřeny od 9:00 do 12:00 a následně od 13:00 až do začátku zápasu. Ten začíná v 18:00.

Parkování
Jednou z nejproblematičtějších záležitostí letošních domácích utkání zůstává parkování. Hokejový klub Dynamo Pardubice přišel kvůli přestavbě fotbalového stadionu o možnost využití celé řady parkovacích míst. Na situaci se reagovalo pronajmutím parkovací plochy po bývalých jatkách (Parking C). Těch je ale dostupných pouze 100, a to za cenu 100 Kč.

Doporučujeme tedy prostudovat web statutárního města Pardubice, kde informace o parkování v centru najdete ZDE. V blízkosti enteria arény je také obchodní centrum Atrium Palác Pardubice, které nabízí kryté parkoviště. Více informací ZDE.

Vstup
Brány stadionu se standardně otevřou hodinu před úvodním vhazováním.

Přestávkový program
Dynamo chce v průběhu jubilejní sté sezony ocenit významné hráče klubu. Během první přestávky zápasu s Morou si připomeneme legendárního útočníka mistra ligy s tehdejší Teslou ze sezóny 1972/73 Radovana Čížka.

Během první přestávky proběhne také tradiční soutěž s dlouholetým partnerem klubu - Tatra Mléko. O jejích pravidlech i průběhu bude fanoušky instruovat speaker Dynama Jirka Vondra.

Ve druhé přestávce se bude soutěžit o 2 vstupenky na koncert skupiny Mirai, které hostí enteria arena 24.11. 2023.

Galavečer Dynamo 100
Po už představené knize Dynamo Bez frází, filmu Navždy za Dynamo, archu speciálních sběratelských poštovních známek a výstavě na zámku, připravuje pardubický klub ke stému výročí také slavnostní galavečer. V úterý 7.2. 2023 oceníme v enteria areně legendy historie pardubického hokeje a významné hosty nejen pamětními medailemi, které si budou moci následně pořizovat i sběratelé.

Nezapomeneme vyzdvihnout ani všechny titulové týmy Dynama, speciální individuální výkony a vyhlášen bude také nejlepší pardubický hokejista století.

Vstupenky můžete zakoupit online ZDE, nebo na pokladnách enteria areny před utkáním.

2 vstupenky na Galavečer můžete získat i bezplatně. Nachystané jsou dnes pro první dvacítku sázejících ve stánku generálního partnera klubu Fortuny. Více informací u obsluhy.

Dražba speciálních hraných dresů a puků
Speciální dresy s motivy PS37 hrané během nedávného utkání s Plzní je možné si do pátku 17.2. vydražit na aukčním serveru GotAuthentic | game used jerseys & game worn gear & sports memorabilia. Při cenotvorbě jsme zohledňovali symboliku čísla Petra Sýkory a počet jeho extraligových gólů za Dynamo. Vyvolávací cena každého hraného dresu je stanovena na 3 737 Kč. K dispozici je také možnost okamžité koupě za 37 385 Kč.

Do aukce se později dostanou také hrané puky se speciálním motivem.

Společnost GotAuthentic bude přítomná i na dnešním utkání. Ve speciálním stánku u hlavního vstupu do arény nabídne originální hrané puky ze zápasů Dynama.

Dynamo a Bez frází
Dynamo zahájilo oslavy 100 let od založení klubu a v souvislosti s nimi vydalo ve spolupráci s projektem Bez frází knihu „Dynamo Bez frází.“ 16 unikátních příběhů legend pardubického hokeje baví během prvních týdnů prodeje laickou i odbornou veřejnost.