11.12.2022
Redakce

Informace k utkání s Oceláři

Dynamo čeká poslední domácí zápas před druhou reprezentační přestávkou. V rámci 28. kola Tipsport extraligy se pardubičtí hokejisté pokusí i napotřetí v probíhající sezóně porazit Třinec. Bližší informace k utkání, doprovodnému programu i další podrobnosti najdete ve článku níže.

Vstupenky

Vstupenky na utkání s Třincem jsou k dostání online ZDE. Souběžně probíhá prodej na pokladnách enteria areny. Ty budou v neděli otevřeny od 9:00 do 12:00 a následně od 13:00 až do začátku zápasu. Ten začíná v 17:00.

Parkování
Jednou z nejproblematičtějších záležitostí letošních domácích utkání zůstává parkování. Hokejový klub Dynamo Pardubice přišel kvůli přestavbě fotbalového stadionu o možnost využití celé řady parkovacích míst. Na situaci se reagovalo pronajmutím parkovací plochy po bývalých jatkách (Parking C). Těch je ale dostupných pouze 100, a to za cenu 100 Kč.

Doporučujeme tedy prostudovat web statutárního města Pardubice, kde informace o parkování v centru najdete ZDE. V blízkosti enteria arény je také obchodní centrum Atrium Palác Pardubice, které nabízí kryté parkoviště. Více informací ZDE.

Vstup
Brány stadionu se standardně otevřou hodinu před úvodním vhazováním.

Dynamo a Bez frází
Dynamo zahájilo oslavy 100 let od založení klubu a v souvislosti s nimi vydalo ve spolupráci s projektem Bez frází knihu „Dynamo Bez frází.“ 16 unikátních příběhů legend pardubického hokeje baví během prvních týdnů prodeje laickou i odbornou veřejnost.

Knihu Dynamo Bez frází si můžete před utkáním a v jeho průběhu zakoupit ve fanshopu v enteria areně a také na dvou dalších speciálních prodejních místech. Jedno najdete u hlavního vchodu za jižní tribunou, druhé za sektory 204 a 205.

K dostání ve fanshopu i online ZDE budou také vstupenky na chystanou premiéru filmu Navždy za Dynamo. Ten hokejový klub připravil taktéž ve spolupráci s projektem Bez frází. Snímek reflektuje příběhy lidí, kteří sice žijí naprosto rozdílné životy, ale ty se vždy střetnou na hokejovém stadionu během domácích utkání pardubického Dynama. Všechny přitom spojuje jediné – absolutní vášeň pro náš klub.

Fanoušci budou mít možnost vychutnat si zážitek z projekce filmu na velkém plátně přímo v enteria areně. Ta nabídne 17. ledna hned dvojí promítání. Jedno od 17:00 a druhé od 20:00.

Poštovní známky Dynamo 100
Ve středu vydalo Dynamo jako historicky první český hokejový klub speciální arch poštovních známek. Na známkách jsou malbami vyobrazeni legendární hráči Vladimír Martinec, Jiří Novák, Bohuslav Šťastný, Josef Paleček, Stanislav Prýl, Horymír Sekera, Jiří Šejba, Otakar Janecký, Milan Hejduk, Tomáš Rolinek, Petr Sýkora, Dušan Salfický…

…a samozřejmě také legendární olympijský vítěz z Nagana, dvojnásobný vítěz Stanley Cupu a trojnásobný mistr extraligy s Dynamem Dominik Hašek.

Zbývající známky zachycují aktuální znak pardubického hokejového klubu, a pak také speciální erb, který byl připraven výhradně pro oslavy 100 let pardubického hokeje.

Základní prodejní cena je 2490 korun. K dostání je ve Fanshopech HC Dynamo Pardubice v enteria areně a OC Grand, a také v eshopu HC Dynamo Pardubice.

Merch Dynamo 100
I tentokrát bude ve fanshopu v enteria areně dostupný klubový merchandising s motivy jubilejní sté sezony. Chybět nebude ani celá řada doplňkových předmětů s motivy Dynama.

Dynamo Magazín
Ve fanshopu enteria areny budete moci i tentokrát zakoupit čtvrté číslo Magazínu Dynamo. Dočtete se v něm o společném setkání bratrů Musilových na východě Čech, příběhu Michala Hrádka nejen o hokejovém životě, kariéře Lukáše Radila a mnohém dalším. Cena jednoho výtisku je 98 korun.

Dynamo Eclot

Na zápase se Třincem bude opět na ochozu herní koutek našeho esportového týmu Dynamo Eclot. Přijďte si před zahájením utkání zahrát o věcné ceny hru NHL 23. Vítězem se stane hráč, který vyhraje nejvíc zápasů v řadě bez porážky, tedy dokud nenajde nějakého přemožitele.

Přestávkový program
Dynamo chce v průběhu jubilejní sté sezony ocenit významné hráče klubu. Během první přestávky úterního utkání s Litvínovem si připomeneme legendárního útočníka Pardubic, ligového šampiona, dvojnásobného mistra světa a medailistu z olympijských her Bohuslava Šťastného.

Během první přestávky proběhne také tradiční soutěž s dlouholetým partnerem klubu - Tatra Mléko. O jejích pravidlech i průběhu bude fanoušky instruovat moderátor Pavel Cejnar, který tentokrát zaskočí za tradičního speakera Jirku Vondru a provede fanoušky průběhem utkání.