05.12.2022
Redakce

Informace k utkání s Litvínovem

Dynamo bude chtít odčinit porážky z posledních dvou utkání a v rámci dohrávky 25. kola hokejové Tipsport extraligy udolat na domácím ledě Litvínov. Bližší informace k utkání, doprovodnému programu i další podrobnosti najdete ve článku níže.

Vstupenky

Vstupenky na utkání s Litvínovem jsou k dostání online ZDE. Souběžně probíhá prodej na pokladnách enteria areny. Ty budou v úterý otevřeny od 9:00 do 12:00 a následně od 13:00 až do začátku zápasu. Ten začíná v 18:00.

Parkování
Jednou z nejproblematičtějších záležitostí letošních domácích utkání zůstává parkování. Hokejový klub Dynamo Pardubice přišel kvůli přestavbě fotbalového stadionu o možnost využití celé řady parkovacích míst. Na situaci se reagovalo pronajmutím parkovací plochy po bývalých jatkách (Parking C). Těch je ale dostupných pouze 100, a to za cenu 100 Kč.

Doporučujeme tedy prostudovat web statutárního města Pardubice, kde informace o parkování v centru najdete ZDE. V blízkosti enteria arény je také obchodní centrum Atrium Palác Pardubice, které nabízí kryté parkoviště. Více informací ZDE.

Vstup
Brány stadionu se standardně otevřou hodinu před úvodním vhazováním.

Dynamo a Bez frází
Dynamo zahájilo oslavy 100 let od založení klubu a v souvislosti s nimi vydalo ve spolupráci s projektem Bez frází knihu „Dynamo Bez frází.“ 16 unikátních příběhů legend pardubického hokeje baví během prvních týdnů prodeje laickou i odbornou veřejnost.

Knihu Dynamo Bez frází si můžete před utkáním a v jeho průběhu zakoupit ve fanshopu v enteria areně a také na dvou dalších speciálních prodejních místech. Jedno najdete u hlavního vchodu za jižní tribunou, druhé za sektory 204 a 205.

K dostání ve fanshopu i online ZDE budou také vstupenky na chystanou premiéru filmu Navždy za Dynamo. Ten hokejový klub připravil taktéž ve spolupráci s projektem Bez frází. Snímek reflektuje příběhy lidí, kteří sice žijí naprosto rozdílné životy, ale ty se vždy střetnou na hokejovém stadionu během domácích utkání pardubického Dynama. Všechny přitom spojuje jediné – absolutní vášeň pro náš klub.

Fanoušci budou mít možnost vychutnat si zážitek z projekce filmu na velkém plátně přímo v enteria areně. Ta nabídne 17. ledna hned dvojí promítání. Jedno od 17:00 a druhé od 20:00.

Merch Dynamo 100
I tentokrát bude ve fanshopu v enteria areně dostupný klubový merchandising s motivy jubilejní sté sezony. Chybět nebude ani celá řada doplňkových předmětů s motivy Dynama.

Dynamo Magazín
Ve fanshopu enteria areny budete moci i tentokrát zakoupit čtvrté číslo Magazínu Dynamo. Dočtete se v něm o společném setkání bratrů Musilových na východě Čech, příběhu Michala Hrádka nejen o hokejovém životě, kariéře Lukáše Radila a mnohém dalším. Cena jednoho výtisku je 98 korun.

Přestávkový program
Dynamo chce v průběhu jubilejní sté sezony ocenit významné hráče klubu. Během první přestávky úterního utkání s Litvínovem si připomeneme dvojnásobného ligového šampiona s Pardubicemi, brankáře Martina Růžičku.

Během první přestávky proběhne také tradiční soutěž s dlouholetým partnerem klubu - Tatra Mléko. O jejích pravidlech i průběhu bude fanoušky instruovat speaker Dynama Jirka Vondra.