01.10.2022
Redakce

Informace k utkání s Českými Budějovicemi

Série domácích zápasů Dynama pokračuje a v neděli přijede na východ Čech tým Českých Budějovic. Bližší informace o prodeji vstupenek na utkání, možnosti parkování, doprovodném programu i další podrobnosti týkající se klání 7. kola Tipsport extraligy najdete ve článku níže.

Vstupenky
Vstupenky na utkání s Motorem jsou k dostání online ZDE. Soubežně probíhá prodej na pokladnách enteria areny. Ty budou v sobotu i neděli otevřeny od 9:00 do 12:00 a následně od 13:00 do 17:00.

Doprava a parkování
Jednou z nejproblematičtějších záležitostí letošních domácích utkání je parkování. Hokejový klub Dynamo Pardubice přišel kvůli přestavbě fotbalového stadionu o možnost využití celé řady parkovacích míst. Na situaci se reagovalo pronajmutím parkovací plochy po bývalých jatkách (Parking C). Těch je ale dostupných pouze 100, a to za cenu 100 Kč.

Doporučujeme tedy prostudovat web statutárního města Pardubice, kde informace o parkování v centru najdete (odkaz: https://pardubice.chytrejsiparking.cz/occupancy.html). V blízkosti enteria arény je také obchodní centrum Atrium Palác Pardubice, které nabízí kryté parkoviště. Více informací ZDE.

Vstup
Brány stadionu se standartně otevřou hodinu před úvodním vhazováním.

Občerstvení
Dynamo společně s dodavatelem cateringu, společností Coloseum, usilovně pracuje na napravení chyb z úvodního domácího utkání aktuálního ročníku Tipsport extraligy ledního hokeje. Na všech stáncích budou dostupné platební terminály a menu boardy. Novinkou v nabídce je od pátečního utkání se Spartou sladký bar s možností zakoupení kávy. Ten bude dostupný pod Restaurací Hattrick hned za severní tribunou.

Současně budou probíhat kontroly kvality občerstvení. Oba subjekty mají zájem na postupném zlepšování kvality cateringu. Společně plánujeme i další posun. Ještě v průběhu této sezony se pokusíme do nabídky zařadit nové produkty. Hokejová zábava v Pardubicích musí být komplexní záležitostí. Jako klub si toho jsme vědomi.

Merch Dynamo 100
I tentokrát bude ve fanshopu v enteria areně dostupný klubový merchandising s motivy jubilejní sté sezony. V průběhu utkání s Třincem a Mladou Boleslaví byl o něj projevený enormní zájem. S ohledem na to doporučujeme dorazit na utkání s předstihem.

Dynamo Magazín
Ve fanshopu enteria areny budete moci i tentokrát zakoupit čtvrté číslo Magazínu Dynamo. Dočtete se v něm o společném setkání bratrů Musilových na východě Čech, příběhu Michala Hrádka nejen o hokejovém životě, kariéře Lukáše Radila a mnohém dalším. Cena jednoho výtisku je 98 korun.

Přestávkový program
Dynamo chce v průběhu titulové sezony ocenit významné hráče klubu. Během první přestávky pátečního utkání se Spartou se na pardubickém ledě znovu představí někdejší skvělý obránce i dvojnásobný mistr ligy s Dynamem Martin Střída.

Na zápas dorazí esportový tým Dynamo Eclot. Ten pro vás připraví dvě konzole PS5, na kterých budete moci vyzvat ve hře NHL 2022 úřadující mistry Enyaq Hockey League a profesionální hráče Dzouviho a hcpce1996. Ten, kdo vsítí hráčům Dynamo Eclot nejvíce gólů, navíc získá ceny od Dynama Eclot. Náš esportový tým najdete od 16:00 až do začátku utkání s Motorem na ochozu enteria areny u sektorů 103 a 104. Vyhlášení nejlepšího hráče esportového klání s profesionálním teamem DNE proběhne o druhé přestávce.

Během první přestávky proběhne tradiční soutěž s dlouholetým partnerem klubu - Tatra Mléko. O pravidlech i průběhu soutěže bude fanoušky instruovat speaker Dynama Jirka Vondra.