04.08.2020
Tisková zpráva

Informace k prvnímu domácímu utkání Generali Česká Cupu s HC Olomouc

Zástupci hokejového klubu Dynamo Pardubice se v úterý 4. srpna sešli se zástupci Krajské hygienické stanice Pardubického kraje, Policie ČR, Městské policie Pardubice a správce enteria areny Rozvojového fondu Pardubice, aby projednali režim, v jakém se odehrají nejbližší zápasy Generali Česká Cupu. Přinášíme přehled důležitých opatření pro tato utkání.

HC Dynamo Pardubice je povinen řídit se všemi mimořádnými předpisy a nařízeními Vlády ČR. Nařízení se týkají například maximálního počtu diváků a jejich rozmístění a pohybu v uzavřeném prostředí stadionu a dotýkají se i prodeje lístků.

Přednostní možnost nákupu vstupenek budou mít majitelé poukazů na permanentní vstupenky na novou sezónu 2020/2021. Na pokladně se při nákupu vstupenky na Generali Česká Cup prokáží voucherem z online prodeje nebo dokladem o zaplacení permanentky při nákupu na pokladně. Platí přitom pravidlo, že jeden poukaz nebo voucher na permanentku na příští sezonu opravňuje svého držitele k nákupu jedné vstupenky na zápas 2. kola Generali Česká Cup.

Vstupenky budou v prodeji pro držitele poukazů na permanentky 4. a 5. srpna od 13 hodin do 18 hodin na pokladnách enteria areny. Zbývající počet lístků bude uvolněn do volného prodeje v den zápasu, tedy 6. srpna, od 13 hodin do začátku utkání v 18 hodin opět pouze na pokladnách enteria areny. Cena vstupenky činí 200 korun na sezení a 100 korun na stání. Prodej lístků na ostatní zápasy budeme přizpůsobovat aktuálním nařízením a pravidlům, která vydá Ministerstvo zdravotnictví ČR.

Enteria arena bude rozdělená do pěti sektorů, z nichž každý bude mít vlastní vstup, sociální zařízení a občerstvení. Přecházení mezi sektory, setkávání se s návštěvníky z jiných sektorů či příchod jiným vchodem, než má návštěvník na vstupence určeno, není možné. Počet míst pro vozíčkáře a držitele ZTP karet bude omezený. Diváci v sektoru na stání budou moci stát pouze na označených místech a dodržovat rozestupy od ostatních návštěvníků sektoru na stání. Na různých místech enteria areny budou rozmístěny dezinfekční prostředky. Pokud je to možné, důrazně doporučujeme platbu kartou.

Specifická pravidla a omezení kapacity platí také pro novináře a fotografy.

Každý fanoušek musí mít uvnitř areny nasazenou ochranu úst a nosu. Prosíme všechny návštěvníky o vzájemnou ohleduplnost a respektování pravidel. V případě nedodržování těchto nařízení a pokynů pořadatelské služby, budou návštěvníci vykázáni.

„Současná situace nás velmi mrzí, snažíme se s ohledem na stávající opatření zprostředkovat vstup na zápasy pro co největší možný počet diváků. V současnosti je ale maximální prioritou ochrana zdraví a bezpečí diváků a hráčů,“ řekl k prvnímu domácímu utkání Generali Česká Cupu člen představenstva HC Dynamo Pardubice Dušan Salfický.