04.11.2021
Klub

Informace k prodeji vstupenek na nedělní derby

Pardubické hokejisty čeká pikantní poslední duel před reprezentační přestávkou, v neděli 7.11. od 17:00 přivítají na svém ledě v derby Mountfield HK. Vstupenky na utkání jsou stále k dispozici!

Permanentkáři si mohou na zápas pořídit další čtyři vstupenky na každou permanentku prostřednictvím online ticketingového systému ZDE. Po výběru utkání s Mountfieldem HK je nutné zadat ID permanentky, následně je možné si zakoupit maximálně čtyři vstupenky.

Pro ostatní fanoušky stále platí možnost nákupu vstupenek pouze na pokladnách enteria areny (otevírací doba ZDE). Jedna osoba si může zakoupit maximálně čtyři vstupenky.

Při zápase bude platit zákaz vnášení nápojů do hlediště. Pro sektor určený hostujícím fanouškům bude zřízen samostatný stánek s občerstvením. Je nutné dodržovat podmínky pro vstup na utkání, najdete je ZDE.

Hokejový klub Dynamo Pardubice upozorňuje, že na jižní tribunu (sektory 101, 115 a 216), která je určena pouze pro domácí fanoušky, nebudou z bezpečnostních důvodů vpuštěni příznivci hostujícího týmu. Všechny sektory enteria areny kromě sektorů 101, 115, 201 a 216 jsou určeny k sezení. Vstupenka opravňuje návštěvníka sledovat dění v enteria areně pouze ze sektoru, který je na vstupence vyznačen.

Místa pro vozíčkáře jsou již obsazena.