02.09.2022
Redakce

Informace k prodeji vstupenek na domácí utkání

Start nového extraligového ročníku se nezadržitelně blíží, a tak HC Dynamo Pardubice přichází s informacemi k prodeji vstupenek na jednotlivá domácí utkání Tipsport extraligy a Chance ligy.

Vstupenky na Tipsport extraligu

Prodej vstupenek na domácí utkání HC Dynamo Pardubice A probíhá v ONLINE SYSTÉMU ZDE. Zároveň také na pokladnách, otevírací dobu pokladen najdete ZDE. Na všechna domácí utkání základní části Tipsport extraligy bude spouštěn prodej vstupenek vždy 14 dní před utkáním.

Děti do výšky 120 cm mají vstup na utkání zdarma, ovšem bez nároku na vlastní sedadlo.

V případě žádosti vystavení faktury, případně jiného dokladu, za zakoupené vstupenky, před nákupem napište na info@hcdynamo.cz včetně fakturačních údajů a výběrem kategorie.

Vozíčkáři mají vstup na domácí zápasy Dynama Pardubice v enteria areně zdarma, stejně jako jejich jednočlenný doprovod. Místa pro vozíčkáře jsou na severní tribuně za sektory 108 a 110. Celková kapacita pro vozíčkáře činí 18 míst. Je nutné, aby se vozíčkáři vzhledem k omezené kapacitě enteria areny nahlásili předem buď e-mailem na vladislava.tatarova@hcdynamo.cz, nebo na telefonním čísle 466 741 630.

Rozmístění sektorů v enteria areně

Ceny jednotlivých vstupenek na domácí utkání Dynama A

Název Cena za utkání
Kategorie A 500 Kč
Kategorie B 400 Kč
Kategorie C 260 Kč
Kategorie D 220 Kč
Kategorie omezená 180 Kč
Stání 180 Kč


Výměna poukazů za permanentky na Dynamo A

Výměna poukazů na permanentní vstupenky na Dynamo A za plastové karty a výdej dárků pro permanentkáře bude probíhat od pondělí 12. září do začátku prvního domácího zápasu, tedy do neděle 18. září 16:30 hodin, na malé pokladně enteria areny. Otevírací doba malé pokladny bude od 8:00 do 18:00 s polední pauzou od 12:00 do 13:00. Poté bude výdej probíhat na sekretariátu klubu v úřední hodiny sekretariátu, tedy od úterý do čtvrtka od 8.00 do 15.00 hodin. V ostatní dny po předchozí domluvě.

Vstupenky na Chance ligu

Prodej vstupenek na domácí utkání HC Dynamo Pardubice B probíhá v ONLINE SYSTÉMU ZDE. Prodej bude probíhat také na pokladnách ZS v Chrudimi, a to vždy v den utkání od 16:00. Na všechna domácí utkání základní části Chance ligy bude spouštěn prodej vstupenek vždy 14 dní před utkáním.

V případě zakoupení vstupenky na sezení je nutné dodržet k sezení konkrétní místo vyznačené na vstupence.

Děti do výšky 120 cm nemusí platit vstupné na zápasy, ovšem bez nároku na vlastní sedadlo.

V případě žádosti vystavení faktury, případně jiného dokladu, za zakoupené vstupenky, před nákupem napište na info@hcdynamo.cz včetně fakturačních údajů a výběrem kategorie.

Vozíčkáři mají vstup na domácí zápasy Dynama Pardubice B zdarma, stejně jako jejich jednočlenný doprovod. Místa pro vozíčkáře jsou na západní straně stadionu (za hlavním vstupem). Celková kapacita pro vozíčkáře činí 6 míst. Je nutné, aby se vozíčkáři vzhledem k omezené kapacitě nahlásili předem na e-mailu na tomas.rolinek@hcdynamo.cz.

Rozmístění sektorů v ZS v Chrudimi

Ceny jednotlivých vstupenek na domácí utkání Dynama B

Název Cena za utkání
Sezení 120 Kč
Stání 100 Kč

Výměna poukazů za permanentky na Dynamo B

Informace k výměně poukazů na permanentní vstupenky na Dynamo B za plastové karty a výdeji dárků budou upřesněny.