21.08.2020
Tisková zpráva

Informace k prodeji vstupenek na čtvrtfinále Generali Česká Cup s PSG Zlín

Hokejový klub Dynamo Pardubice postoupil do čtvrtfinále letního turnaje Generali Česká Cup, ve kterém se utká s PSG Zlín. Přinášíme informace o tom, jak si koupit vstupenky na domácí utkání.

Vstupenky na domácí čtvrtfinálové utkání se Zlínem, které budeme hrát ve čtvrtek 27. srpna od 17 hodin, koupí fanoušci na pokladnách i prostřednictvím online prodeje.

Oproti zápasům základní skupiny nebude k nákupu vstupenky potřeba zadávat číslo voucherů nebo poukazů na permanentní vstupenky. Přes internet budou vstupenky v prodeji od 21. srpna od 13 hodin.

Pokladny enteria areny budou otevřeny v pondělí 24. srpna od 9 do 12 hodin a od 13 do 18 hodin a také ve čtvrtek od 13 hodin do začátku utkání. Sektor hostí nebude otevřen. Počet míst pro vozíčkáře bude omezen.

Ceny vstupenek zůstávají na hodnotách 200 korun za lístek na sezení, 100 korun za stání.

Uvnitř enteria areny budou i nadále platit přísná hygienická a bezpečnostní opatření jako při minulých zápasech GČ Cupu. Stadion bude rozdělen do pěti sektorů, z nichž každý bude mít vlastní vstup, sociální zařízení i občerstvení. Přecházení mezi sektory, setkávání se s návštěvníky z jiných sektorů či příchod jiným vchodem, než má návštěvník na vstupence určeno, není možné. Na různých místech enteria areny budou rozmístěny dezinfekční prostředky. Pokud je to možné, důrazně doporučujeme platbu kartou. Specifická pravidla a omezení kapacity platí také pro novináře a fotografy.

Každý fanoušek musí mít uvnitř areny nasazenou ochranu úst a nosu. Prosíme všechny návštěvníky o vzájemnou ohleduplnost a respektování pravidel. V případě nedodržování těchto nařízení a pokynů pořadatelské služby, budou návštěvníci vykázáni.