03.12.2022
Redakce

Informace k bezpečnostním opatřením v nedělním derby

V neděli od 17:20 se odehraje druhé východočeské derby letošní sezony, tentokrát v Hradci Králové. Bezpečnostní složky včetně Policie ČR vyhodnotily utkání jako rizikové, proto jej budou doprovázet zvýšená bezpečnostní opatření.

  • Časy: Utkání začíná v neděli 4. prosince v 17:10, brány ČPP Arény se otevřou v 15:40, tedy 90 minut před jeho začátkem.
  • Vstup na stadion: Bude umožněn standardně hlavním vchodem, hosté budou mít vyčleněn vlastní koridor. Během vstupu na stadion budou probíhat důkladné osobní prohlídky, proto by všichni fanoušci měli dorazit s dostatečným časovým předstihem, aby se vyhnuli případným frontám.
  • Zakázané předměty a omezení vstupu: Do prostor ČPP Arény nebudou vpuštěni diváci, kteří u sebe budou mít pyrotechniku, zbraně a další nepovolené předměty, či budou pod vlivem jakýchkoliv omamných látek včetně alkoholu. Kompletní znění návštěvního řádu, který je bezpodmínečně nutné dodržovat, naleznete na této stránce.
  • Fanoušci hostů: Fanoušci Pardubic se vstupenkou "Stání-hosté" budou vpuštěni do sektoru určeném pro příznivce Dynama. Fanoušci Pardubic, kteří si zakoupili vstupenku "Stání", nebudou z bezpečnostních důvodů do sektoru domácího kotle, resp. na stadion vpuštěni. V takovém případě se mohou s žádostí o vrácení vstupného obrátit na zákaznické centrum společnosti Enigoo (461 049 232 nebo info@enigoo.cz). Pro hostující fanoušky bude připraven samostatný vchod a oddělený sektor. Průchod ve spodním ochozu pod sektorem hostí bude navíc ohrazen a nebude průchozí. Po utkání bude pro fanoušky hostujícího týmu před stadionem přistaven autobus, který je bezpečně dopraví na královéhradecké hlavní nádraží.
  • Monitoring: Útroby ČPP Arény a její přilehlé prostory jsou monitorovány kamerovým systémem. Případné škody či jiná porušení návštěvního řádu budou řešeny na základě těchto záběrů přímo s viníky.
  • Vstupenky: Místa na sezení jsou vyprodaná a do sektoru pro hosty jsou vyprodaná.