22.08.2022
Jakub Cimburek

Hokejové úterý. A-tým i B-tým sehrají domácí zápasy

Oba týmy pardubického Dynama pokračují v zápasové přípravě na novou sezonu. "A" tým zahájí domácím zápasem s Mladou Boleslaví Letní hokejové hry, "B" tým se na chrudimském ledě utká ve svém třetím přípravném klání s Vrchlabím. Oba duely začínají v 18 hodin.

"A" tým po triumfu na Dolomiten Cupu zahájí Letní hokejové hry

Dynamo zvládlo první dva přípravné zápasy na jedničku a z Itálie si přivezlo pohár za triumf v Dolomiten Cupu. Nyní se svěřenci Radima Rulíka poprvé představí před vlastními fanoušky a rozehrají Letní hokejové hry, do enteria areny přijede BK Mladá Boleslav.

„Boleslav bude hrát ve velkém tempu, bude to zápas nahoru dolů. Chceme navázat na turnaj, který jsme odehráli v Itálii,“ očekává asistent trenéra Marek Zadina kvalitní zápas.

Trenéři v zápase chtějí vidět posun ve hře týmu. „Chceme, aby se začaly ukazovat věci, které děláme v tréninku, nějaká souhra formací a abychom se posouvali dál v té přípravě směrem k extralize,“ říká Marek Zadina.

Navrátilce do Pardubic čeká první zápas na domácí střídačce. „Jsme rádi, že můžeme hrát poprvé doma a věřím, že se přijde podívat spousta našich fanoušků.“

Vstupenky na první zápas Letních hokejových her proti Mladé Boleslavi můžete koupit ON-LINE ZDE nebo v den zápasu na pokladnách enteria areny. Úvodní buly padne v 18:00.

"B" tým ve svém třetím přípravném zápase přivítá Vrchlabí

Domácí zápas čeká také hokejisty “B“ týmu Dynama. Ti doposud odehráli dvě přípravná utkání. V prvním z nich na chrudimském ledě porazili Žďár nad Sázavou 4:2, následně prohráli v Kolíně 5:4 v prodloužení.

Nyní sehraje Dynamo B přípravný zápas číslo tři, v úterý přijede do Chrudimi soupeř z Vrchlabí. Utkání začíná v 18:00, pokladny před zápasem jsou na zimním stadionu v Chrudimi otevřené od 16:00. Vstupenky můžete kupovat také ON-LINE ZDE.

V průběhu zápasu do 19 hodin máte rovněž poslední možnost nákupu permic na B tým přímo na chrudimském stadionu. Poté už budou v prodeji pouze on-line.