28.08.2024
Redakce

Hockeytown ožívá, v pondělí zahajujeme sezonu!

Už v pondělí 2. září společně v enteria areně zahájíme novou hokejovou sezonu. Těšit se můžete na program na ledové ploše se speciální scénou i následnou autogramiádu celého týmu. Poprvé naživo uvidíte extraligové dresy a vyhrát můžete letecký zájezd na zápas do Sheffieldu! Enteria arena otevře své brány v 16:00, program začne o hodinu později.

Hockeytown ožívá. Spojení, které přesně vyjadřuje náladu ve městě i jeho okolí s přicházející hokejovou sezonou. V pondělí 2. září, tedy 3 dny před začátkem nové sezony, ožije Hockeytown naplno a v enteria areně zahájíme nový ročník!

Program na ledové ploše začne v 17:00, brány enteria areny otevřou s hodinovým předstihem. Na ledě se vám představí všechny týmy Dynama, od nejmenších až po ten extraligový. Právě v pondělí budete mít první možnost vidět naživo nové dresy Dynama pro utkání Tipsport extraligy! A ještě ten den ho můžete mít doma, stačí se zapojit do aukce, která bude přímo v aréně probíhat.

Těšit se můžete také na hudební vystoupení nebo křest kroniky DYNAMO100. K vidění budou všechny trofeje, které hráči Dynama v uplynulé sezoně získali. A to včetně poháru hokejových mistrů světa, ke kterému v květnu přispěli Lukáš Sedlák, Libor Hájek a Roman Červenka!

Ve fanshopu budete moci poprvé nakoupit novou kolekci oblečení, ve stánku s občerstvením potom vyzkoušet nový sortiment.

Vstup na akci je zdarma a není potřeba žádná vstupenka.

Součástí akce Hockeytown ožívá bude také autogramiáda celého A-týmu Dynama. O minulé týmové podpisové akce panoval obrovský zájem, kterého si nesmírně vážíme. Bohužel však nebylo možné uspokojit všechny zájemce v plné míře, a právě z toho důvodu měníme organizaci autogramiády.

Hokejisté Dynama se budou podepisovat až po skončení programu. Vstup na autogramiádu bude umožněn pouze se speciální vstupenkou a unikátním pukem s vizuálem celé akce.

Majitelé vstupenek budou na místě rozděleni do 4 formací (vln) a následně budou postupně přicházet na hráčskou autogramiádu. Jedna vstupenka platí pro 1 osobu s možným doprovodem jednoho dítěte.

Cena vstupenky a unikátního puku je 130 Kč. Prodej začal v pátek 30. srpna ONLINE ZDE nebo na stránkách GOT AUTHENTIC ZDE. Speciální puk si vyzvednete po příchodu do enteria areny.

Každý puk bude navíc obsahovat jedinečné číselné označení. V průběhu prvního domácího zápasu Ligy mistrů (5. září proti Fehérváru) vylosujeme jednoho šťastlivce, který vyhraje letecký zájezd na utkání Ligy mistrů do Sheffieldu!

Organizační pokyny autogramiády:

1. Při příchodu do enteria areny si, prosím, po předložení této vstupenky, vyzvedněte puk.

2. V průběhu celé akce se, prosím, řiďte pokyny personálu.

2. Užijte si program HOCKEYTOWN OŽÍVÁ.

3. Po skončení programu začne cca v 18:10 autogramiáda. Není potřeba spěchat do fronty, fanoušci budou vpouštěni dle jednotlivých formací (vln).

4. Na autogramiádu budete vpuštěni po předložení vstupenky a puku.

5. Puk si můžete nechat podepsat vybraným hráčem.

6. Puk si zanechte u sebe a dorazte s ním na zápas 5. 9. proti Fehérváru. Vylosujeme 1 šťastlivce, který získá letecký výjezd na zápas ve Sheffieldu!

7. Hodně štěstí!