18.03.2023
Redakce

Hockeytown čeká druhý zápas čtvrtfinále. Odskočí Dynamo do komfortního vedení?

Svěřenci Radima Rulíka si na úvod čtvrtfinále Generali Česká pojišťovna play off Tipsport extraligy poradili s nepříznivým skóre v úvodu prvního utkání a po dominantním výkonu dokázali otočit skóre na konečných 5:1. Za prvním vítězstvím ve vyřazovacích bojích nasměroval Dynamo třemi asistencemi útočník David Cienciala. O druhé vítězství v sérii zabojují pardubičtí dnes od 17:00 v domácí prostředí. Podaří se i dnes vyprodat eneria arenu?

Reportáž z prvního utkání čtvrtfinále si můžete přečíst ZDE.

Fortuna Fan Fest

Ve spolupráci s generálním partnerem Fortunou si Dynamo pro své fanoušky připravilo před prvními dvěma domácími zápasy čtvrtfinále Fortuna Fan fest, který proběhne před enteria arenou. Fanoušci se mohou těšit na autogramiádu legend, focení s pohárem Jaroslava Pouzara, soutěže o hodnotné ceny, hokejovou střelnici, malování na obličej nebo možnost vytvořit si vlastní hokejovou kartičku od společnosti SportZoo. Akce dnes začíná ve 14:30.

Vstupenky

Vstupenky na utkání s Olomoucí jsou k dostání online ZDE. Souběžně probíhá prodej na pokladnách enteria areny. Ty budou v sobotu otevřeny od 9:00 do 12:00 a následně od 13:00 až do začátku zápasu.

Parkování

Jednou z nejproblematičtějších záležitostí letošních domácích utkání zůstává parkování. Hokejový klub Dynamo Pardubice přišel kvůli přestavbě fotbalového stadionu o možnost využití celé řady parkovacích míst. Na situaci se reagovalo pronajmutím parkovací plochy po bývalých jatkách (Parking C). Těch je ale dostupných pouze 100, a to za cenu 100 Kč.

Doporučujeme tedy prostudovat web statutárního města Pardubice, kde informace o parkování v centru najdete ZDE. V blízkosti enteria arény je také obchodní centrum Atrium Palác Pardubice, které nabízí kryté parkoviště. Více informací ZDE.

Vstup

Brány stadionu se standardně otevřou hodinu před úvodním vhazováním.