18.05.2020
Redakce

Hlásíme další důležitý podpis: Stěpan Zacharčuk zůstává

Ruský obránce Stěpan Zacharčuk přišel do hokejového klubu Dynamo Pardubice v půlce ledna. Nyní se s týmem dohodl na prodloužení spolupráce do konce ročníku 2020/2021.

Fanoušci HC Dynamo Pardubice se opět mohou těšit na to, že budou v defenzivě našeho mužstva vídat „ruskou věž“ Stěpana Zacharčuka. Třiatřicetiletý obránce od 25. ledna, kdy do Pardubic přišel z Nefťechimiku Nižněkamsk, odehrál v Tipsport extralize 12 zápasů a připsal si šest bodů za jednu branku a pět přihrávek.

„Jsme velice rádi, že se nám podařilo udržet další důležitý článek naší obrany, který výrazně pomohl v závěru loňské sezony. Stěpan prokázal po příchodu do Pardubic své kvality. Je to velice zkušený obránce s velkým herním přehledem a tvrdou střelou.” řekl člen představenstva HC Dynamo Pardubice Dušan Salfický.

Stěpan Zacharčuk získal v roce 2010 s Kazaní Gagarinův pohár pro vítěze KHL. Ve své domovině oblékal dresy AK Bars Kazaň, Lada Toggliatti, Torpeda Nižnij Novgorod, Admiralu Vladivostok a také zmiňovaného Nižněkamsku, kde byl kapitánem.

„Těším se na novou sezonu, na skvělé fanoušky a skvělé město,“ poslal vzkaz fanouškům Stěpan Zacharčuk.