02.02.2023
Redakce

Hašek, Hejduk, Hemský, Martinec i Sýkora. Galavečer nabídne všechny titulové týmy Dynama

Vrchol oslav 100 let pardubického hokeje se blíží! Už 7.2. pokryje ledovou plochu v enteria areně speciální palubovka a na ní se uskuteční velkolepý Galavečer Dynamo 100. A přívlastek „velkolepý“ je opravdu na místě, do Pardubic totiž zavítají největší hvězdy historie klubu. Chybět nebude Dominik Hašek, Milan Hejduk, Aleš Hemský, Vladimír Martinec, Jiří Šejba, ani drtivá většina všech zástupců titulových týmů. Vstupenky naleznete na našem webu v prodejní aplikaci ENIGOO, kterou můžete znát z online nákupu vstupenek.

Po už představené knize Dynamo Bez frází, filmu Navždy za Dynamo, archu speciálních sběratelských poštovních známek a výstavě na zámku, připravuje pardubický klub ke stému výročí také slavnostní galavečer. V úterý 7.2. 2023 oceníme v enteria areně legendy historie pardubického hokeje a významné hosty nejen pamětními medailemi, které si budou moci následně pořizovat i sběratelé.

Nezapomeneme vyzdvihnout ani všechny titulové týmy Dynama, speciální individuální výkony a vyhlášen bude také nejlepší pardubický hokejista století.

Celým večerem bude provádět Martin Dejdar. Hudební vystoupení obstarají kapely Olympic a We Are Domi, která zastupovala Českou republiku na soutěži Eurovision Song Contest 2022 v Turíně.

Začátek je naplánován na 20:00. Vstupenky na Galavečer můžete zakoupit online ZDE. Cena jednoho lístku je symbolická a koresponduje s věkem nejtradičnějšího českého extraligového týmu. Jedna vstupenka tedy vyjde na 100 korun.

Tělesně postižení spoluobčané na vozíčku mají vstup zdarma stejně jako jejich jednočlenný doprovod. Místa pro vozíčkáře jsou na severní tribuně nad sektory 108 a 110. Je nutné, aby se vozíčkáři vzhledem k omezené kapacitě haly nahlásili předem buď e-mailem na vladislava.tatarovahcdynamo.cz, nebo na telefonním čísle 466 741 630. Při vstupu do haly se vozíčkáři musí vozíčkáři legitimovat průkazem ZTP nebo ZTP/P.