01.09.2020
Tisková zpráva

HC Dynamo Pardubice pokračuje v prodeji permanentek i v září

Prodej permanentních vstupenek na blížící se ročník pokračuje i v září. HC Dynamo Pardubice reaguje na aktuální opatření Ministerstva zdravotnictví ČR platné od 1. září, díky kterému na tribuny enteria areny bude moci více fanoušků než na letní Generali Česká Cup.

Hokejový klub Dynamo Pardubice se rozhodl prodloužit prodej permanentních vstupenek. Za současných vládních opatření proti šíření koronaviru platí, že každý, kdo si zakoupil permanentku na sezonu 2020/2021 o extraligové zápasy nepřijde. Do vyprodání maximální povolené kapacity ještě permanentky zbývají.

Pokladny enteria areny budou v září otevřeny pro nákup permanentek v pondělí 7. září od 9 do 12 hodin a od 13 do 18 hodin. Online prodej permic poběží až do neděle 13. září do 20 hodin.

„Za současných opatření vás permanentka na příští sezonu pustí na extraligový hokej. Doufáme, že situace se bude jen lepšit, abychom mohli opět vidět enteria arenu kompletně zaplněnou,“ řekl člen představenstva HC Dynamo Pardubice Dušan Salfický.

Z jednání se zástupci Krajské hygienické stanice Pardubického kraje, Policie ČR, Rozvojového fondu Pardubice a zástupců HC Dynamo Pardubice z 31. srpna vyplynulo, že prodej permanentních vstupenek může být prodloužen.

foto: Vladimír Škorpík